Kamstrup: Workshop Trainee in Production Technology

Kamstrup: Workshop Trainee in Production Technology

 

Interesserer du dig for automatik og processer? Kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks mest innovative og højteknologiske virksomheder? Søger du værkstedspraktik, hvori du får indblik i udviklingen af fremtidens tekniske løsninger til energi- og vandsektoren?

Bliv en del af Operation Production Technology hos Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af el, energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. I stillingen som værkstedspraktikant vil du indgå i driftstekniker-teamet, som består af 11 kollegaer, fordelt på tre skift af specialiserede teknikere inden for el, styring, regulering og mekanik. Teamets primære opgave er at sikre en stabil drift af produktionsudstyret samt implementering ag nye produkter og teknologier.

Omgangstonen i afdelingen er meget uformel, og du vil blive en del af en afdeling som værtsætter et miljø hvor der er plads til faglig sparring  og idéer, der kan udfordre vores processer.

En praktik med et unikt indblik i den nyeste teknologi og udvikling
Som værkstedspraktikant i Maintenance Department får du indblik i centrale udviklings- og procesoptimeringsredskaber. Du vil i samarbejde med dine kolleager få ansvaret for den tekniske stabilitet i produktionsudstyret. Du vil dermed få en tværgående rolle i organisationen, hvori du skal samarbejde med produktionsledere, konstruktører, PT Ingeniører og operatører for at opnå en stabil drift af vores produktionsanlæg.

I praktikken vil du stifte bekendtskab med en bred vifte af teknologier, der er centreret omkring vores produktionsudstyr. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Udførelse af forebyggende og afhjælpende vedligeholdelser samt optimering på produktionsudstyret
  • Dokumentation af ændringer på produktionsudstyr
  • Forbedrings- og optimeringsprojekter
  • Assistance til PT ingeniører og projektledere

 

Du vil få en unik mulighed for at forme fremtidens fabrik gennem idegenerering vedrørende automationsmuligheder og fremtidige produktionskoncepter. Vi ønsker altid at være på forkant med optimering af alle vores processer, og dine opgaver vil derfor bære præg af et stort fokus på drifts- og procesoptimering, som du med din faglige bagage er med til at styrke.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en faglig stærk maskinmesterstuderende, som med sin nysgerrighed og teoretiske viden kan bidrage til produktions- og procesoptimering hos Kamstrup og løfte produktionsvedligeholdet til et højere niveau. Du har afsluttet dit værkstedsforløb og søger nu en værkstedspraktikplads, hvor du kan få hands-on erfaring fra en international højteknologisk virksomhed.

Som person er du initiativrig og ser mulighederne frem for problemerne. Du trives i en hverdag med fart over feltet og hvor initiativ og ansvar går hånd i hånd. Derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret og eksekverer på dine opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du vil i jobbet skulle kommunikere på et højt teknisk niveau med mange interessenter, hvilket foresætter, at du besidder gode kommunikative evner og kan formidle din tekniske viden.

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et udfordrende praktikforløb, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Som praktikant i vedligeholdelses temaet indgår du på lige fod med dine kolleger, så der vil være rig mulighed for både faglig- og personlig udvikling samt at søge inspiration, hjælp og sparring i dagligdagen. Du får derfor ansvar, alsidige arbejdsopgaver og frihed til at handle.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra november 2021 til august 2022.   
Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager, Thorbjørn Gudum på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.