Visiolink: Projektleder-praktikant til foråret 2022

Visiolink: Projektleder-praktikant til foråret 2022

Vil du lære at køre effektive og strukturerede kundeprojekter med høj volumen og blive ekspert i håndtering af iOS og Android apps? Så send os allerede nu din ansøgning!

Om praktikjobbet

I Visiolink udvikler vi avis- og magasinapps til mediehuse i hele Europa. Hver måned lancerer vi nye apps, og det er vores dedikerede projektlederteam, der får det hele til at ske sammen med vores in-house udviklere og testspecialister. Som praktikant i projektlederteamet vil du være en del af disse leveranceprojekter, hjælpe og rådgive vores kunder, kvalitetssikre apps før lancering og meget mere. Der vil også være plads til specialprojekter, hvor du kan analysere og optimere særlige områder i vores projektmodel og arbejde med kundefeedback. Vi lover dig, at der være rig mulighed for at omsætte teori til praksis, være en del af et stærk team og følge projekter fra start til slut.   

Om dig 

Du læser fx Informationsvidenskab, ITKO eller en anden relevant uddannelse inden for IT eller projektledelse på fx Aarhus Universitet eller Erhvervsakademiet og ønsker at få praktisk erfaring med projektledelse.

Du er nysgerrig, resultatorienteret og ikke bange for at spørge om hjælp. Det betyder ikke så meget, om du har en masse erfaring – så længe du har ild i øjnene og lyst til at lære.

Om Visiolink

Visiolink er markedsleder inden for digitale publiceringsløsninger til den europæiske medieindustri.  Visiolink har gennem mange år rekrutteret praktikanter og har vundet specialprisen i forbindelse med “Østjyllands bedste praktikplads 2019”. Det er vi stolte af, ligesom vi er stolte af vores flade organisationsstruktur, hvor der er højt til loftet og mulighed for at sætte sit eget præg – uanset om man er praktikant, specialist eller leder. Vores aktive personaleforening sikrer, at vi også får nogle fede oplevelser sammen uden for arbejdstiden.  Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi får en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på udflugter eller holder nogle sjove firmafester.

Praktisk information

Praktikstillingen er 37 timer om ugen, fra januar 2022 og op til 6 måneder frem. Stillingen er ulønnet. Til gengæld er der en lækker frokostbuffet inkluderet samt andre personalegoder.  

Send en motiveret ansøgning og CV, og angiv jobID 11.009 i formularen. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Project Delivery & Support, Agnethe Løkke Madsen på 61653304.