Thomsen&Co: Kommunikationspraktikant til bureau

Thomsen&Co: Kommunikationspraktikant til bureau

Kommunikationspraktikant på bureau

Vil du have et indblik i bureau-verdenen og arbejde med en lang række spændende kunder? Vi tilbyder et praktikforløb i et ungt og livligt arbejdsmiljø, hvor du udfordres og får essentiel erhvervserfaring. Der er mulighed for efterfølgende studiejob for praktikanten med talent, drive og vilje. 

Thomsen&Co er et kommunikationsbureau med primære kompetencer indenfor digital markedsføring, offline kommunikation, strategi og rådgivning. For vores kunder arbejder vi med alt fra udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider, udarbejdelse af grafik og design, idégenerering og konceptudvikling, styring af sociale medier, tekstforfatning, nyhedsbreve, annoncering og meget andet. 

Som praktikant hos os vil du fra første dag blive anset som en del af teamet på lige fod med resten af medarbejderne. Du kommer til at indgå i et ungt arbejdsmiljø i vores fede lokaler på Aarhus Ø, hvor vi blandt andet nyder godt af en lækker frokostordning fra MIB. 

Du bliver introduceret til en række værktøjer og får kompe­tencer, du kan tage med dig videre i kommunikations­branchen. 

Vi har mange forskellige opgaver – og du får et stort ansvar for de projekter, du sidder med. Vi sørger for, at du kommer vidt omkring og får prøvet kræfter med det, du brænder for inden for alt lige fra strategi, SoMe, konceptudvikling, projektledelse til content­produktion. 

Primære opgaver: 

✔️ Konceptudvikling og idégenerering
✔️ Projektledelse og koordinering
✔️ Håndtering af SoMe og annoncering
✔️ Udvikling af content til diverse platforme
✔️ Research, analyser og afrapportering

Vi forventer, at du: 

✔️ Er engageret og ansvarsbevidst
✔️ Er idérig og kreativ
✔️ Er en god skriftlig formidler
✔️ Stærk grammatisk 
✔️ Brænder for kommunikation og marketing 

Praktikperioden er fuldtid og 6 måneder – med start i foråret 2022. Der er mulighed for efterfølgende studiejob for praktikanten med talent, drive og vilje. 

Vil du være med? 

Kontakt Mille Malund på tlf.: 61 71 79 12, eller send din ansøgning og CV til mille@thomsenogco.dk hurtigst muligt – vi kalder løbende til samtale. 

Vi glæder os til at høre fra dig!