Epinion: Interns til efteråret 2022

Epinion: Interns til efteråret 2022

Bliv Epinions nye sense-maker

Vi er til for at skabe klarhed og give mening i en verden overvældet af data. Det er det, der driver os, og gør os til dem, vi er. Det gør vi ved at give mennesket en stemme.

Med et internship hos Epinion arbejder du med dine metodiske, analytiske og formidlingsmæssige kompetencer. Du vil arbejde tæt sammen med vores konsulenter fra start til slut på projekter: fra analysedesign, dataindsamling over avanceret analyse og rådgivning til visualisering af indsigter. Du får erfaring med en hverdag som konsulent i en virksomhed, der vægter ambition, nysgerrighed, troværdighed og autenticitet.

Vores formål med internshippet er med andre ord at give dig en erfaring, der kan danne et solidt grundlag for din beslutning, om hvor du skal starte din karriere efter endt studie – hvad enten det er i eller udenfor Epinion.

Mød os til online Meet & Greet mandag den 7. marts så du kan høre om, hvad Epinion kan tilbyde dig som Intern. Tilmeld dig her.

Hvad tilbyder vi?

Vi investerer i dig. Vi kan kun skabe succes ved at ansætte de rigtige mennesker. Vi gør os derfor umage i vores arbejde med at tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere, som kan spejle sig selv i vores formål og værdier.  

Epinion er specialiseret inden for fire forretningsområder: Public & Politics, Digital Business, samt Transport & Mobility og Tourism, Culture & Places.

Dette giver dig en unik mulighed for at prøve kræfter med vores prioriterede læringsområder:

 • Analyse og dataindsamling: Etnografiske observationer, digital etnografi, kvalitative interviews, statistiske sammenhængsanalyser, predictive models, machine learning, netværksanalyser og mere
 • Rådgivning af kunder på forskellige områder: Uddannelse, mobilitet, consumer goods, media, civilsamfund, turisme og mere
 • Formidling og visualisering: Rapportering, præsentation, storyboards, videorapportering, grafiske formidlingsformer, online dashboards og mere

 

Vi har et involverende og tilrettelagt internshipprogram, hvor du vil gennemgå læringsmoduler indenfor alle vores læringsområder. Du vil blive matchet med en mentor, og I udvikler sammen dine personlige udviklingsmål, som udgør den røde tråd gennem dit forløb.

Internshippet er som udgangspunkt på fuld tid fra 8. august 2022 til 31. december 2022, men er fleksibelt i forhold til eventuelle forskelle i merit på forskellige studieordninger.

Hvad lægger vi vægt på?

Vi forventer, at du er i gang med en kandidatuddannelse og er motiveret for et internship hos Epinion. Du kan f.eks. læse Statskundskab, Cand.merc., Økonomi, Sociologi, Antropologi, Politik & Økonomi, Etnologi, Kognitionsvidenskab, Uddannelsesvidenskab, Folkesundhedsvidenskab, Social Data Science el.lign. Vi sætter pris på forskellighed og opfordrer derfor også studerende med andre studieretninger til at søge.

 Vi forventer også, at: 

 • Du har dyb interesse og talent for metodefag – kvantitativt og/eller kvalitativt
 • Du er fagligt ambitiøs og nysgerrig, og du brænder for det, du laver
 • Du kan tænke og arbejde struktureret, analytisk og metodisk – og kan håndtere skarpe deadlines
 • Du kan skabe overblik og formidle komplekse sammenhænge – skriftligt, mundtligt, grafisk eller visuelt
 • Du er en god kollega, der er villig til at yde en ekstra indsats – for holdet, kunden og projektet
 • Du ønsker at være en del af et team, som ikke blot er inspirerende, men også søde kolleger, som du kan have det sjovt med i såvel faglige som sociale anledninger

 

Vi inspireres af at arbejde i teams, der er sammensat af forskellige personligheder, som har hver deres styrker og svagheder. På den måde kan vi lære af hinanden og har en sjovere hverdag.

Ansøgning og anden information

Er du interesseret i at søge internship hos Epinion, skal du her uploade:

 • Én sides motiveret ansøgning
 • CV
 • Karakterudskrifter fra gymnasiet og frem

 

Ansøgningsfrist er den 23. marts 2022. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede nu. Ansøg via knappen øverst på siden.

Epinion vægter autenticitet og forskellighed højt. Derfor opfordrer vi interesserede til at søge uanset alder, køn, seksualitet eller etnicitet.  

Læs mere om hvem vi er, vores formål, værdier og hvilke karriereveje vi kan tilbyde her.