Stibo Accelerator: 2 praktikanter til kommunikation, grafik og events (efterår 2022)

Stibo Accelerator: 2 praktikanter til kommunikation, grafik og events (efterår 2022)

Er du vores nye kommunikations- eller designhaj?

Vil du være med til at gøre Stibo Accelerator til et ENDNU federe sted, der tiltrækker de skarpeste studerende inden for digitalisering? Elsker du at arbejde i krydsfeltet mellem kommunikation, design og events og er du en stærk holdspiller? Så er det lige dig, vi mangler 🙂
Vi søger to praktikanter til efteråret 2022, som har talent indenfor henholdsvis kommunikation, SoMe, PR og tekstforfatning samt video- og grafikarbejde.

Stibo Accelerator er Stibo-koncernens ”legeplads for radikal innovation”, hvor vi inviterer studerende indenfor til at udforske mulighederne med ny teknologi. Vi er en del af People & Culture i Stibo Group, og har fokus på at spotte og udvikle de dygtigste digitale talenter.
Din daglige gang vil være på vores hovedkontor i Højbjerg syd for Aarhus. Du bliver en del af en stor, international virksomhed med afdelinger i 21 lande, ordentlig kaffe og fantastisk frokost. Det er et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du bliver hørt. Hos os kommer du langt med gejst, talent og gode idéer. Vi vægter positiv energi og ”ja-hatte” højt.

Opgaver til kommunikationshajen:

 • Udvikle kommunikationsstrategi og -planer i samarbejde med teamet
 • Tekstforfatning af nyheder og events til f.eks. sociale medier og pressemeddelelser
 • Annoncering på sociale medier
 • Content management
 • Employee advocacy
 • Rapportering
 • Udarbejdelse af content til ekstern og intern kommunikation

Særligt for video/grafik/design:

 • Videreudvikle og eksekvere vores visuelle identitet
 • Produktion af visuelle opgaver til digital, print og video
 • Du må gerne kunne arbejde i Illustrator, Photoshop og have forståelse for html og CSS

Fælles for begge praktikstillinger er, at vi forventer, at du har viden om sociale medier og hvad der virker på digitale platforme.

Desuden skal du være klar til i ny og næ at ”smøge ærmerne op” og hjælpe til med opgaver af praktisk karakter – særligt i forbindelse med afvikling og/eller deltagelse af events.

Ansøgningsproces:

 • Send din ansøgning med CV til Communication & Event Manager Randi Vestergaard, rave@stibo.com
 • Send din ansøgning inden sommerferien 2022. Vi holder samtaler løbende.
 • Ansættelsesperiode: Fra 15. august til 20. december 2022, men kan tilpasses netop dine/dit studies behov. Vi forventer, at du kan arbejde i gennemsnit 4 dage om ugen samt deltage i aktiviteter uden for normal arbejdstid fra tid til anden.
 • Stillingen er ulønnet

Om Stibo og Stibo Accelerator

Stibo Accelerator bringer forskning tættere på den virkelige verden. Vi tilbyder det bedst mulige setup for talentfulde studerende, så de kan udforske nye trends og teknologier i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere fra Stibos store, globale netværk.

Stibo Group blev grundlagt I 1794 som et trykkeri i Aarhus, og har mere end 225 års historie. I dag er datterselskabet Stibo Systems en af de førende virksomheden indefor master data-løsninger i verden, mens Stibo DX udvikler og leverer redaktionelle systemer til medie- og marketingvirksomheder i hele verden. Stibo Complete er Nordens førende virksomhed inden for produktion og tryk af marketingmateriale. Stibo-koncernen beskæftiger +1.800 ansatte i 21 lande.