Bakken Bears: Praktikant til salg, aktivering, netværk – efterår 2022

Bakken Bears: Praktikant til salg, aktivering, netværk – efterår 2022

Hvert semester har Bakken Bears nogle nøje udvalgte praktikanter, som specialiserer sig indenfor salg, kommunikation, markedsføring og events – i en eller anden mere defineret kombination. Vi søger praktikanter til efteråret 2022. Bliv virksomhedsrettet praktikant i Bakken Bears: Salg, aktivering, netværk!

Bakken Bears deltager hver sæson i enten FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League og spiller dermed mod nogle af Europas helt store klubber, der ofte har tidligere eller fremtidige NBA-spillere på holdkortet. Bakken Bears har også sendt en enkelt spiller direkte fra Aarhus til NBA.

Udover at rejse Europa rundt, har Bakken også en bunke danske mesterskaber, et stort erhvervsnetværk, et basketballakademi, en fanbutik, en masse frivillige og en organisation med syv ansatte på kontoret, foruden sundhedsstab, trænere og spillere.

Vi søger praktikanter med fokus på vore virksomhedspartnere og netværk. Der bliver fokus på aktivering, salg og der skal laves nogle knaldgode events.

Bakken Bears har et virksomhedsnetværk med op mod 150 virksomheder og organisationer og i denne praktikplads vil du komme rundt om hele organisationens arbejde. Det er lige fra at sikre, at partnerne bruger deres sponsorater aktivt, over gentegninger og nysalg, til at tage del i at organisere events med mellem 20 og 600 deltagere.

Der er også en Bears Shop, som skal optimeres, både til online salg og på kampdagene. Der skal sendes pakker ud og laves salgsstrategi.

Der er naturligvis også praktiske opgaver, men vi tør godt love, at det at lave kaffe blegner i forhold til de rigtige opgaver.

Vi tager kun praktikanter, der modtager S.U. under praktikperioden, der typisk varer fem måneder.

Hvis du skal i praktik i foråret 2023, kan du også søge allerede nu!

Send din ansøgning til Mathias Kehlet på mk@bakkenbears.com