Erhverv Aarhus: Praktikant til events, efterår 2022

Erhverv Aarhus: Praktikant til events, efterår 2022

Drømmer du om at få hands-on erfaring med planlægning og afvikling af events? Trives du i en praktikstilling med frihed og ansvar til selv at forme og præge dine arbejdsopgaver?  

Hos Erhverv Aarhus afholder vi hvert år flere end 40 forskellige arrangementer for vores medlemmer. Lige nu søger vi en eventpraktikant til efteråret 2022, der får som sin primære opgave – i samarbejde med vores innovationskonsulent – at udtænke, koordinere og afvikle fællesarrangementer, netværksøvelser, mm. i forbindelse med vores beskæftigelsesprojekt, GATE.

Dine opgaver

Din primære opgave bliver at understøtte og bidrage til planlægning og afvikling af arrangementer og aktiviteter relateret til vores beskæftigelsesindsats, GATE. Herunder:

  • Fællesarrangementer i forbindelse med mentorforløb.  
  • Forberede og udtænke workshops og netværksaktiviteter.
  • Konceptudvikle og koordinere matchmaking-arrangement mellem ledige og virksomheder.
  • Generelt fungere som sparringspartner og være med til at udtænke, hvordan vi kan udvikle projektet, så det skaber endnu større værdi for deltagerne.
  • Opgaver som vi sammen definerer, så du får sat din uddannelse og interesser i spil.

Herudover vil du også komme til at hjælpe ved en række opgaver forbundet med øvrige arrangementer hos Erhverv Aarhus. F.eks. i forbindelse med vores 160-års jubilæum til oktober, den årlige nytårskur eller i vores internationale indsats, International Community.

Praktikken er ulønnet og finder som udgangspunkt sted fra udgangen af august 2022 til julen 2022, men vi er fleksible i forhold til dine ønsker og behov.

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for eksempelvis eventkoordinator, kommunikation eller andet. Alternativt kan du også være færdiguddannet og interesseret i virksomhedspraktik. Det vigtigste er, at du synes, det er sjovt at udtænke nye koncepter og planlægge arrangementer, at du har sans for detaljen i forhold til både praktik og indhold, og at du har blik for, hvordan man stabler et event-program på benene, der giver deltagerne et fagligt og socialt udbytte.

Om Erhverv Aarhus og GATE

Erhverv Aarhus er byens største erhvervsorganisation, som på vegne af mere end 460 medlemsvirksomheder arbejder for at sikre erhvervslivets interesser. Som en del heraf indgår vi i en række samarbejder med f.eks. Aarhus Kommune, hvor vi fungerer som bindeled mellem byens virksomheder og relevante samarbejdspartnere til begges fordel.

Du vil som praktikant få din daglige gang i vores sekretariat på Søndergade 4, Aarhus C. Da flere af vores events ligger uden for normal arbejdstid, er vi fleksible i forhold til mødetider og hjemmearbejdsdage.  

Læs mere om Erhverv Aarhus her og om GATE her

Sådan ansøger du

Ansøgning og CV – samt eventuelle spørgsmål til stillingen – bedes fremsendt til innovationskonsulent, Rasmus Langgaard, på rl@erhvervaarhus.dk.