Region Midtjylland: Kontrakt-skrap studentermedhjælper til stor it-afdeling

Region Midtjylland: Kontrakt-skrap studentermedhjælper til stor it-afdeling

Kontrakt-skrap og “ja hat”-klædt studentermedhjælper til stor it-afdeling

Drømmer du om at få lov til at anvende din teori i praksis? Er du en haj til kontraktjura? Vil du udfordres i en alsidig stilling i en af landets største it-afdelinger, hvor ambitionerne er høje, hverdagen sjov og læringskurven stejl? Så er det dig, vi leder efter!

Hos os er du ikke “bare” studentermedhjælperen. Nej, du får derimod en vigtig rolle i Contract Management-funktionen, hvor dit arbejde får betydning for en hel organisation. Din rolle forpligter, og det er vigtigt, at du tager ansvar, og at du har mod på selv at løbe med opgaverne.

Vi har brug for en som er nysgerrig, løsningsorienteret og som ikke bange for at stille spørgsmål!

Vi vil sætte pris på, hvis du…
… har mere end et år tilbage af din videregående uddannelse som BA/Cand.merc.jur eller BA/Cand.jur. 
… er omstillingsparat og klar på forskelligartede opgaver  
… har ja-hatten på og finder løsninger  
… er skarp, idérig og samarbejdsvillig 
… forstår at tage ansvar og arbejder selvstændigt
… kan være bindeled mellem jurister og it-specialister og formulerer dig, således du er forståelig for alle.

Du vil bl.a. arbejde med:

  • Kontraktregistrering
  • Kontraktrådgivning og kontraktudarbejdelse
  • Udarbejdelse af årshjul og assisterer styringen heraf
  • Udbudsret
  • Ad hoc opgaver.


Vi har også brug for, at du er serviceminded, fleksibel og sætter en ære i altid at levere god kvalitet. Det er vigtigt, at du har mod på at bringe dig selv i spil, når vi har faglige diskussioner om opgaveløsning, og når vi sparrer med hinanden.

Og hvad er det så egentlig, vi arbejder med?

Contract Management-funktionen er en del af Region Midtjyllands It-afdeling, der med sine 540 ansatte er blandt landets største. Vores opgave er at bistå hele organisationen med rådgivning om mange forskellige aspekter af organisationen. Vi møder mange forskellige opgaver, og vi skal samarbejde bredt med både Regionens juridiske afdeling, konsulenter og it-specialister.  

Da vi er en relativ ny funktion, vil du også blive en del af udviklingen af vores arbejde. I dag består teamet af en erhvervsjurist og to funktionærer.

Du kan se frem til et studiejob, hvor du får brugt teorierne fra lærebøgerne, og hvor du får dine personlige kompetencer i spil. Vi har forståelse for, at et studiejob er en træningsbane til voksenlivet og arbejdsmarkedet, og vi vil derfor også lægge vægt på, at du både fagligt og personligt får noget ud af din tid hos os.

Du må forvente, at der også vil være arbejdsdage i Regionshuset i Viborg, hvor Økonomi har fast kontor. Stillingen er tiltænkt 10-15 timer om ugen med fleksible arbejdstider, vi tilpasser efter dit studie.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Skal du med på holdet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Morten Skjoldsøge på telefon 2494 6604 eller på mail morskj@rm.dk

Send din ansøgning senest den 12. september 2022 Vi regner med at holde samtaler den 21. september 2022.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.