VisitAarhus: Praktikant i foråret 2023 til Team Projekt og Analyse

VisitAarhus: Praktikant i foråret 2023 til Team Projekt og Analyse

Hvem er vi?

VisitAarhus er Aarhusregionens officielle turistorganisation (DMO), der dækker over storbyen Aarhus samt de omkringliggende byer og områder Djursland, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Randers og Viborg. VisitAarhus er en erhvervsdrivende fond, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen, markedsføre destinationen som rejsemål for ferie- og erhvervsturister samt bidrage til, at turismen i området skaber resultater lokalt, regionalt og nationalt. Læs mere om VisitAarhus her.

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at arbejde i teamet Projekt og Analyse, der varetager opgaver, som understøtter og udvikler VisitAarhus’ arbejde udadtil og indadtil ift. projekter, data, analyse og bæredygtighed.

Teamet har ansvaret for organisationens samlede projektportefølje, rådgiver om data og bæredygtighed samt fremmer fokus på data og bæredygtighed blandt VisitAarhus’ partnere. Du kan således komme til at arbejde med:

 • Udviklingsprojektet Cities for Culture og generel projektadministration
 • Deltagelse i innovationsworkshops og udviklingsforløb
 • Udvikling af VisitAarhus Gæstemonitor og andre datadelingsplatforme (Power BI)
 • Analyse og dataarbejde internt og i forskellige udviklingsprojekter (teledata, overnatningstal, m.m.)
 • Dialog, koordinering og sparring med turismevirksomheder
 • Deskresearch

Praktikforløbet vil blive tilrettelagt med dig ud fra din kompetenceprofil, da opgaverne i teamet spænder bredt. Du har med andre ord mulighed for at påvirke dit forløb alt efter interesse og kompetence.  

Ud over at blive en del af et ungt og engageret team, vil du blive tilknyttet en mentor, som løbende vil bidrage til dit praktikophold med udviklingssamtaler og sparring.

Hvad lægger vi vægt på?

Vi søger en praktikant, der er i gang med en relevant uddannelse, og har en profil inden for data- og analysearbejde og/eller projektudvikling og projektadministration. Du kan f.eks. læse Sociologi, Statskundskab, Økonomi, Politik & Økonomi, Cand. Merc., Social Data Science, Antropologi, Idéhistorie, Kultur og Æstetik mv.

Vigtigst af alt er, du er er motiveret for et praktikforløb hos os, og har mod på at tage fat på en masse forskelligartede opgaver.

Vi lægger herudover vægt på, at du

 • Er faglig ambitiøs og nysgerrig på at bruge dine kompetencer til forskellige områder
 • En struktureret og metodisk tilgang til arbejde med data og projekter
 • Kan arbejde systematisk og kan bevare overblikket over flere typer opgaver
 • Arbejder grundigt med fokus på detaljen
 • Er en god kollega som er klar op at indgå i et socialt arbejdsfællesskab med en bred vifte af personligheder og fagligheder på tværs af teams

Ansættelsesvilkår

Det er en forudsætning for praktikken, at du får den godkendt på studiet. Praktikken er ulønnet, på fuld tid og med god mulighed for fleksibilitet i forhold til studie. Praktikken begynder medio januar eller 1. februar og strækker sig indtil slut juni.

Vi er opmærksomme på, at forskellige studier stiller forskellige krav til praktikforløbet og tilpasser derfor forløbet sammen med dig.

Ansøgning

Din ansøgning, CV og karakterudskrifter sendes til Sine Kjær Stage på sst@visitaarhus.com senest 07.10.2022 kl. 12.00.

Vi forventer at afvikle samtaler løbende.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Data Analysis Manager, Sine Kjær Stage på +45 42949699 / sst@visitaarhus.com