Visit Nordvestkysten: Bike&Work Camp 2023

Visit Nordvestkysten: Bike&Work Camp 2023

Er du vild med at cykle, så kom til Slettestrand – en af Danmarks bedste destinationer for MTB, gravel og social biking. Sammen med de andre deltagere kombinerer du sommerferiejob med livet på den tohjulede.

Inspireret af succesen med vores Surf&Work Camp i Thyborøn 2022, er vi nu klar med vores nye koncept: Bike&Work.

For at sikre dig et spot på årets camp, kan du allerede nu blive skrevet op og få tilmeldingslinket til jobs blandt de første primo januar 2023. Begynder eller øvet  – alle er velkomne!

Du kan gøre en forskel ved at arbejde i enten restaurant, svømmehal, feriecenter, issalg, hotel, campingplads el.lign. samtidig med, at du tjener penge til huslejen derhjemme og ferien ved Nordvestkysten. 

Under campen bor du lokalt i Slettestrand i værelser i ferielejligheder med ml. 2-6 personer pr. værelse.  Jobs er i byen og omegnen, og du arbejder som minimum 25-30 timer om ugen i min. 3 uger. Du får løn for arbejdet og betaler for at være med på camp. (pris varierer – mere info senere). Inkluderet i prisen er: Overnatning, fælleslokaler, camp koordinator, fri adgang til bikeudstyr i nærmere bestemt tidsrum og 2*2 lektioner i MTB/Gravel. 

Registrer dig på linket, så vi kan opdatere dig, når jobopslagene ligger klar, og når der bliver åbnet op for at søge. Det er en forudsætning for at være med på camp’en, at en medvirkende arbejdsgiver vælger at ansætte dig, og du er fyldt 18 år. 

Skriv dig op til nyheden om, hvornår tilmeldingen åbner, via knappen øverst på siden!