BAUHAUS: Praktikanter til Indkøb (foråret 2023)

BAUHAUS: Praktikanter til Indkøb (foråret 2023)

Drømmer du om at arbejde med indkøb, leverandører og markedsføring? Skal du i praktik til foråret og ønsker at få praktisk erfaring med en bred palet af indkøbsdiscipliner i en international virksomhed? Så er du måske en af vores nye praktikanter i indkøbsafdelingen.  

I BAUHAUS Indkøb arbejder vi målrettet på at sikre det største og bedste varesortiment til de bedste priser til glæde for vores kunder. Fra vores Servicecenter i Tilst varetager vi alle opgaver omkring indkøbsprocessen, lige fra sortimentsstyring, vareoprettelse og markedsføring til forhandling af samhandelsaftaler og support til varehusene. Som vores kommende praktikant får du dermed en unik mulighed for at få et indblik i samtlige facetter af indkøbsfunktionen samt få afprøvet din teoretiske viden i løsningen af virkelige problemstillinger. Vi garanterer en afvekslende hverdag med højt tempo, hvor du får mulighed for at få erfaring med en bred vifte af indkøbsopgaver. Dine arbejdsopgaver kan bl.a. være:

  • Vareoprettelser
  • Sæsonforberedelser og modulopbygninger
  • Leverandørmøder og forberedelse til kommende samhandelsaftaler
  • Korrespondance med varehuse og leverandører
  • Fremskaffelse af fotos samt indtastning af data til markedsføringsmateriale

Et praktikophold med ansvar og medindflydelse

Som praktikant i vores indkøbsafdeling bliver du en del af et af vores to indkøbsteams, Team Hardware/Building eller Team Lifestyle/Garden, der hver især består af 10-12 engagerede og erfarne medarbejdere. Hvilket team, du bliver tilknyttet, afhænger af dine ønsker og præferencer, ligesom du undervejs har mulighed for at præge praktikforløbet i relation til dine læringsmål og opgaveskrivning. Vi er fleksible i forhold til sammen at sikre, at du får et optimalt praktikforløb med en stejl læringskurve. Til gengæld forventer vi, at du vil være en del af holdet, er serviceminded, nysgerrig og selv tager ansvar. Du skal kunne trives i en til tider hektisk hverdag uden at miste overblikket, og så skal der selvfølgelig være plads til smil og godt humør.

Hvad siger en af vores tidligere praktikanter?

”Da jeg valgte BAUHAUS som praktiksted, var det på baggrund af den gode samtale, vi havde inden, og at opgaverne lød interessante. Man må sige, at BAUHAUS har levet op til forventningerne! Jeg har fået ansvar, udfordrende opgaver og dermed en masse ny viden til brug i mit job. Derudover sørgede BAUHAUS for, at jeg blev en del af teamet på lige fod med andre kollegaer. Generelt vægter BAUHAUS det sociale højt, så der både er plads til at udfordre sine faglige evner, have det sjovt og skabe gode sociale relationer”

– Sophie Brandt (tidligere praktikant i Team Lifestyle/Garden og nu Indkøbskoordinator)

Tiltrædelse og varighed

Dit praktikforløb forventes at starte fra januar 2023. Konkret starttidspunkt afstemmer vi sammen, så det passer til din uddannelsesplan, ligesom vi her fastlægger varighed for praktikforløbet – dog minimum 4 måneder.

Praktikken er ulønnet, men vi sørger for kantineordning i praktikperioden. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor vi sammen tilrettelægger forløbet, så det passer til dit studie og eventuelle ønsker.

Er du interesseret i en praktikplads i BAUHAUS Indkøb – og har du lyst til at vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte vores to Indkøbschefer, Janser Sabalisk (Team Lifestyle/Garden) på tlf. 87423642, eller Holger Jepsen (Team Hardware/Building) på tlf. 87423843.

Send din ansøgning samt CV allerede i dag og inden ansøgningsfristen d. 4. december 2022. Ansøg via knappen øverst på siden.