Kamstrup: Internship in Cellular Technology Solutions

Kamstrup: Internship in Cellular Technology Solutions

Brænder du for at udvikle fremtidens automatiserede cellulære kommunikationsløsninger af forbrugsmålere, og har du mod på udfordringer?
Kunne du tænke dig et spændende og lærerigt praktikophold i en international virksomhed i rivende udvikling?

Bliv en del af udviklingsafdelingen i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed som blev grundlagt i 1946 med medarbejdere i mere end 20 lande og hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi mener ikke, at nogen bør skulle stille spørgsmål ved deres adgang til rent vand eller udsigten til en fremtid med bæredygtig energi. Vores intelligente måleløsninger gør forsyningsselskaber og samfund i stand til at reducere vandtabet og øge energieffektiviteten, idet de får indsigt at handle på og data til at tilpasse deres indsatser.

Som ingeniørpraktikant indenfor udvikling af Cellular Technology Solutions bliver du en naturlig del af vores udviklingsafdeling for kommunikationsløsninger, der arbejder med design og vedligeholdelse af kommunikationsteknologi til vores elmåler-systemer. Afdelingen består af erfarne og engagerede medarbejdere, og du vil opleve et miljø, hvor sparring er en naturlig del af hverdagen, samt at kvalitetssikring, performance og kundeorientering er nøgleparametre for succes. Den tætte kontakt med dine erfarne kollegaer giver dig derfor rig mulighed for sparring og faglig udvikling.

Et praktikforløb med fokus på teknologiudvikling
Du vil komme til at indgå i et velfungerende team med fokus på det cellulære domæne. Arbejdsopgaverne spænder vidt og omfatter bl.a.:

  • Teknologiafklaringsprojekter.
  • Embedded softwareudvikling og byggepipelines.
  • Indsamling og analyse af data ift. igangværende udviklingsprojekter
  • Generelt arbejde 4G/LTE (primært CAT-M og NB-IoT)
  • Kommunikationsprotokoller og sikkerhed

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som er på forkant med de nyeste metoder inden for arbejde med cellulære løsninger og embedded softwareudvikling, herunder agile metoder og værktøjer til sikring af en effektiv tilpasning af vores løsninger i et dynamisk marked. Du vil komme til at deltage aktivt i igangværende projekter i tæt samarbejde med teamets øvrige ingeniører.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en ambitiøs studerende, der kan bidrage til teknologiudviklingen i Kamstrup. Du er i gang med din videregående uddannelse til elektro-, IKT-ingeniør eller lignende, hvorfra du har opbygget et godt teoretisk fundament at arbejde ud fra, og du har lysten til at få omsat din viden i praksis.

Som person er du fleksibel og struktureret og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kollegaer. Desuden evner du at sætte dig ind i nye og udfordrende problemstillinger, men vigtigst er det, at du drives af lysten til at arbejde i ”ukendt territorie” med nye løsninger og udvikle software. Vi værdsætter således også, hvis du har erfaring med udvikling af hardwarenær software fra f.eks. studieprojekter, arbejde eller lignende.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et spændende og lærerigt praktikophold, hvor faglig sparring og store ansvarsområder danner rammen for et intensivt læringsforløb. I praktikken vil du få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, og du får rig mulighed for selv at strukturere din dagligdag samt frihed til at handle og tage ansvar. Ligeledes vil du komme til at samarbejde med erfarne kollegaer på tværs af organisationen, hvorfor du vil have rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

I Kamstrup gør vi desuden meget for vores praktikanter, hvorfor vi har stort fokus på din individuelle udvikling gennem relevante opgaver, karriereplanlægning, kurser og en masse sociale arrangementer. På baggrund af dette arbejde, har vi bl.a. vundet Mentorprisen, juryens Specielpris, Internationaliseringsprisen samt prisen for Østjyllandsbedste Praktikvirksomhed ved Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus. Så hvis du er klar, tilbyder vi et semester med professionelle udfordringer og socialt sammenhold.

Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge gennem knappen øverst på siden. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2023 til ultimo juni 2023.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Specialist – Cellular/Project Manager, Jonas D. Poulsen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook, for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.