Kamstrup: Internship in Embedded Software Development

Kamstrup: Internship in Embedded Software Development

Brænder du for softwareprogrammering, og har du mod på nye udfordringer? Vil du være med til at udvikle fremtidens elmålere til automatiserede aflæsningssystemer til forbrugsmålere? Kunne du tænke dig et spændende og lærerigt praktikophold i en international virksomhed i  udvikling?

Bliv en del af Kamstrups udviklingsafdeling
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed som blev grundlagt i 1946 med medarbejdere i mere end 20 lande og hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi mener ikke, at nogen bør skulle stille spørgsmål ved deres adgang til rent vand eller udsigten til en fremtid med bæredygtig energi. Vores intelligente måleløsninger gør forsyningsselskaber og samfund i stand til at reducere vandtabet og øge energieffektiviteten, idet de får indsigt at handle på og data til at tilpasse deres indsatser.

Som Intern i Embedded Software Development – Electricity Meters bliver du en naturlig del af vores udviklingsafdeling for elmålere, som udvikler og vedligeholder hardware, software og mekanik til vores elmålersystemer. Du vil blive en del af en afdeling bestående af 12 udviklingsingeniører, som alle har en solid baggrund indenfor for firmware udvikling og test. I afdelingen er der stort fokus på samarbejde, og den tætte kontakt med dine erfarne kollegaer giver rig mulighed for sparring og faglig udvikling, og et praktikforløb med en stejl læringskurve.

Et praktikforløb med fokus på teknologiudvikling
I praktikforløbet vil du have direkte reference til vores Team Lead – R&D Electricity Meters, som  vil sikre, at du er tilknyttet en mentor i afdelingen, der vil introducere dig til dine opgaver og udøve løbende sparring. Du vil komme til at indgå i et scrum team, der arbejder med embedded software til elmålere samt de scripts og værktøjer, der binder udviklingsprocessen sammen.

De tekniske discipliner spænder vidt og omfatter bl.a.:

  • Python
  • Programmering i C
  • C#
  • GIT
  • Automatisk software test
  • DevOps aktiviteter

 

Det specifikke indhold af opgaverne planlægger vi sammen med dig på baggrund af dine ønsker, interesser og kompetencer.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en ambitiøs studerende, der interesserer sig for softwareudvikling og sætter en ære i kvalitet og høj pålidelighed ved vores løsninger. Du er i gang med din videregående uddannelse til elektronik ingeniør, hvorfra du har opbygget et godt teoretisk fundament at arbejde ud fra, og du har lysten til at få omsat din viden i praksis.

Som person er du fleksibel, struktureret og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kollegaer. Desuden evner du at sætte dig ind i nye og udfordrende problemstillinger, men vigtigst er det, at du drives af lysten til at udvikle software. Vi værdsætter således også, hvis du har erfaring med softwareudvikling fra fx studieprojekter, arbejde eller lignende.

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare end praktik
Som praktikant hos Kamstrup vil du indgå på lige fod med de øvrige i afdelingen. Du kan forvente at få nogle dygtige kollegaer, som vil støtte dig i dit praktikforløb. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar og kompetenceudvikling gennem kurser og sparring er i fokus.

I Kamstrup gør vi desuden meget for vores praktikanter, hvorfor vi har stort fokus på din individuelle udvikling gennem relevante opgaver, karriereplanlægning, kurser og en masse sociale arrangementer. På baggrund af dette arbejde, har vi bl.a. vundet Mentorprisen, juryens Specielpris, Internationaliseringsprisen samt prisen for Østjyllandsbedste Praktikvirksomhed ved Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus. Så hvis du er klar tilbyder vi et semester med professionelle udfordringer og social sammenhold.

Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning via knappen øverst på siden. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2023 – ultimo juni 2023.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead – R&D Electricity Meters, Jesper Kristensen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores 
hjemmeside og se vores årsberetning. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook, for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.