What if Lab: Skriv speciale eller projektopgave inden for vandområdet

What if Lab: Skriv speciale eller projektopgave inden for vandområdet

Hvad nu hvis dit speciale kunne blive din genvej ind til en bæredygtig karriere inden for vandområdet?

What If Lab er en fysisk innovationsplatform, hvor som matchmaker studerende med virksomheder i vandsektoren, som søger løsningerne på morgendagens vandudfordringer. En sektor som higer efter kvalificeret arbejdskraft og som samtidig giver dig mulighed for at arbejde direkte med den grønne omstilling.

Hos What if Lab hjælper vi ikke alene med at etablere et godt erhvervssamarbejde – Du får også en skrivebordsplads i et innovativt miljø blandt andre studerende og iværksættere, som alle beskæftiger sig med interessante udfordringer og løsninger inden for vandsektoren.

What if Lab tilbyder

  • En skrivebordsplads i et innovativt miljø
  • God og gratis kaffe i ubegrænsede mængder.
  • Løbende sparring og inspirationsindspark undervej
  • Relevant erhvervserfaring – allerede inden du dimitterer fra studiet
  • Et styrket erhvervsnetværk og en unik indsigt i en branche, som efterspørger kvalificeret arbejdskraft.
  • Hands-on erfaringer med nogle af de vandrelaterede udfordringer og innovationspotentialer, som påvirker os nu og i fremtiden.


Hvem kan være med?

What if Lab er for studerende som skal skrive speciale (eller større projektopgaver) i foråret 2023. Vandsektoren har brug for en bred vifte af kompetencer, for at lykkedes med morgendagens miljøudfordringer og vi har helt sikkert også en samarbejdsvirksomhed som matcher din faglighed og dine ambitioner.

Interesseret?

Ansøg og byd ind på et af projektforslagene i projektbanken eller ansøg ved at indsende din egen projektidé. Ansøg via knappen øverst på siden.
Vi behandler ansøgningerne løbende, så indsend din ansøgning hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på at blive en del af What if Lab.

Har du spørgsmål, er du mere en velkommen til at række ud til Maja Arenfeldt Kragh, projektleder på What if Lab: mak@cleancluster.dk / 42832683

Praktiske informationer

What If Lab er en del af The Spring, et fysisk innovationsdistrikt for vandteknologi, som findes på adressen:
Hasselager Allé 10, 8260 Viby (Nemt at komme til med letbane og bus)