SOS International: Student Worker til Team Cost Control

SOS International: Student Worker til Team Cost Control

Har du flair for tal, kommunikation og godt samarbejde? Er du interesseret i et studiejob? Så er en stilling som Cost Control Coordinator hos SOS måske lige noget for dig.
Vi bor i lyse, nye lokaler i Aarhus N, lige ud til cykelstien og letbanen.

SOS International DK A/S er en del af SOS International, og vi er Nordens største assistanceorganisation. Fra vores døgnbemandede vagtcentral i Aarhus hjælper vi nødstedte bilister, der har nedbrud på deres køretøj i ind- og udland. En vigtig del af vores værdikæde er at kvalitetssikre afregninger til vores kunder, og det har vi brug for dine talmæssige og kommunikative kompetencer til.

Jobbet          

Vi søger en ny kollega til mindst 8 timer om ugen, hvor der typisk vil være tale om 1 hel hverdagsvagt eller 2 halve dage pr. uge. I skolernes ferier forventes det, du kan arbejde 25-37 timer om ugen. I travle perioder er der tillige mulighed for at arbejde mere end de 8 timer ugentlig.

Som Cost Control Coordinator hos SOS er du forretningens sidste kvalitetskontrol der sikrer, at alle vores sager efterbehandles og godkendes i henhold til gældende procedurer og betingelser. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du også arbejder for teamet og giver en hjælpende hånd til dine kolleger, når det er nødvendigt. 

Vi arbejder på vegne af vores kunder og har en tæt kontakt til alle vores SOS Dansk Autohjælp stationer. Vi håndterer derudover også en lang række spændende opgaver for SOS International.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring. Du skal være indstillet på at arbejde hele dage ifm. uddannelse i oplæringsperioden. 

Kvalifikationer

  • Du er vant til at arbejde med tal og har let ved at sætte dig ind i aftalebetingelser
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk – og kan du norsk er det en fordel
  • Kan du begå dig i Excel, vil det være en fordel.
  • Er du under uddannelse, og gerne i starten af din uddannelse, indenfor eksempelvis handel, regnskab eller økonomi kan det være en fordel, men det er ikke noget krav
  • Som person trives du i et travlt, dynamisk og performanceorienteret miljø. Gennem en vedholdenhed og diplomatisk gennemslagskraft får du tingene til at gå op og opnår samtidig en høj kundetilfredshed. Vi har samtidigt fokus på trivsel og godt samarbejde kollegerne imellem og forventer, at du aktivt bidrager til dette.
  • Stillingen fordrer en straffeattest.


Vi tilbyder

Et spændende, afvekslende og udfordrende job Et relevant studiejob, hvor du får rig lejlighed til at træne og udvikle dine talmæssige og kommunikative kompetencer i praksis.

En virksomhed, hvor kulturen er kendetegnet ved sin rummelighed og sit stærke kundefokus og hvor du bliver en del af et godt og kompetent kolleganetværk.

Et job i en af Nordens største assistanceorganisationer SOS International, hvor SOS Dansk Autohjælp er totalleverandør til forsikringsbranchen og bilimportørerne på vejhjælp og beslægtede områder.

Lønnen er kr. 125,- i timen samt et ekstra fast beløb hver måned fra Fritvalgs Lønkontoen. Derudover har vi personalegoder som fx sundhedssikring, sociale og sportslige arrangementer, mulighed for at benytte massageordning og meget andet.  

Interesseret?

Kontakt Lead Cost Controller, Anna-Marie Richter, på mobil 2464 4349, hvis du vil vide mere. Send din motiverede ansøgning og CV via ”Ansøg-knappen”.

Ansøgningsfristen er 6. december 2022.