Holstebro Kommune: To praktikanter til HR & Udvikling

Holstebro Kommune: To praktikanter til HR & Udvikling

Vi søger to studerende i praktik eller i projektorienteret forløb fra nytår 2023, som har interesse for ét eller flere af følgende områder, som er afdelingens primære indsatsområder.

  • Ledelsesudvikling, strategisk kompetenceudvikling, træning og netværk for ledere
  • Udvikling og implementering af politikker, visioner og strategi
  • Tværgående projekter med både interne og eksterne aktører
  • Afvikling og facilitering af workshops intern og ekstern
  • Kommunikation

HR & Udvikling er en stabsfunktion med 15 medarbejdere. Vi varetager mange forskelligartede opgaver, med både interne og eksterne perspektiver på organisatorisk udvikling. Vi arbejder med udgangspunkt i kommunen som samlet organisation, med ledere og medarbejdes trivsel og kompetencer for øje. Desuden arbejder vi med strategier, undersøgelser, indsatser og udviklingstiltag, som har til formål at sikre og udvikle den kommunale velfærd.

Lige nu har vi stort fokus på udvikling og implementering af programmer for ledelsesudvikling og tiltag til at gøre Holstebro Kommune endnu mere attraktiv som arbejdsplads.

Vi tilbyder dig en spændende praktikperiode med spændende og relevante opgaver, som kan tilpasses dine interesser og kompetencer. Du får en fast praktikvejleder i afdelingen. Sammen aftaler I, hvordan du bedst kan løse dine arbejdsopgaver samt hvilke arbejdsområder du ønsker at arbejde med. Hverdagen i afdelingen er præget af fleksibilitet og tillid, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra.

Vi forventer at du har lyst til at byde ind på og har lyst til at blive en del af vores arbejdsmiljø med 15 kolleger.

Du vil blive en del af en arbejdskultur, hvor spørgsmål er kærkommende og faglig sparring, er en fast del af hverdagen. Måske får du også lyst til at indgå i et specialesamarbejde med HR&U eller et andet sted i kommunen?

Kan du se dig selv som praktikant i HR & Udvikling? Eller har du spørgsmål?

Så send en motiveret ansøgning til Thomas Binderup på mail thomas.binderup@holstebro.dk med titlen ”Praktikant HR&U”.
Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål er du velkommen til at ringe og få en snak på tlf: 2544 1398.
Du er også velkommen til at skrive en mail til Klare Rokkjær, som er tidligere praktikant i afdelingen, for at høre om hendes praktikoplevelse: kekm@holstebro.dk.
Samtaler foretages løbende. Vi glæder os til at møde dig.

Bedste hilsner
Thomas Binderup
HR-konsulent, HR&U