OK: Praktikant som brænder for kommunikation og ESG

OK: Praktikant som brænder for kommunikation og ESG

Brænder du for intern og ekstern kommunikation? Og vil du gerne tage del i at kommunikere OK’s mange budskaber og få indblik i vores ESG-dagsorden? Så søger OK’s kommunikationsafdeling lige nu en dygtig og engageret praktikant.

Vi sætter strøm til Danmark

OK er kendt for sine tankstationer og benzinkort, men vi er meget mere end det. Vi leverer energi til Danmark og i vores kommunikationsafdeling arbejder vi netop det budskab.

Du bliver en del af HR- og Kommunikationsafdelingen, hvor der er en konstruktiv og uformel omgangstone blandt de i alt 16 ansatte. Du vil blive tilknyttet kommunikationsteamet, der tæller seks fastansatte og du får plads på hovedsædet i Viby J, som ligger i cykelafstand til Aarhus C. Der er mulighed for en fleksibel arbejdstid, så det passer med dine studier.

Hvad tilbyder vi?

Har du mod på at bidrage i en ofte travl afdeling, som arbejder med intern og ekstern kommunikation i både tekst og levende billeder samt med ESG/ansvarlighed? Så er en praktikplads i OK’s kommunikationsafdeling måske lige dig. I din praktiktid vil du især komme til at beskæftige dig med nyhedsformidling til interne kanaler som OK’s intranet og ikke mindst til pressen og SoMe.

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2023, hvor vi har særligt fokus på personlig og faglig udvikling. Her kommer du i forløb med andre praktikanter i OK. Vi har også vores netværk OK UNG som du også kan blive en del af.

Dine arbejdsopgaver vil favne bredt, men vil primært tage udgangspunkt i:

  • Intern og ekstern kommunikation
  • Nyhedsformidling
  • Videoproduktion
  • Vores ESG-strategi


Studiejob allerede nu?

Allerede nu kan du blive en del af kommunikationsteamet i OK – forud for din praktik til efteråret. OK har et stærkt sponsorkoncept i form af ’OK støtter lokalsporten’, som betyder, at bilister kan støtte deres lokale idrætsforening, når de f.eks. tanker bilen. I studiejobbet vil du hovedsageligt skulle skrive pressemeddelelser til lokalmedier i forbindelse med indgåelse af sponsoraftaler. Lokalstøtten er et budskab, vi har stor succes med at få i medierne, og du kan forvente at se dine historier i lokale medier landet over.

Hvem er du?

Du er i gang med en videregående, kommunikationsfaglig og/eller journalistisk uddannelse. Derudover har du: 

  • Erfaring med nyhedsformidling
  • Gode skriftlige evner
  • Skriver korrekt i et levende sprog


Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen og ønsker du at høre nærmere eller har du spørgsmål så kontakt kommunikationschef, Rasmus Boserup, på telefon; 2497 1525