OK: Praktikstilling til dig der interesserer dig for procesoptimering og projektarbejde

OK: Praktikstilling til dig der interesserer dig for procesoptimering og projektarbejde

Søger du en praktikplads, hvor du kan få relevant erfaring med proces optimering og ansvar for dine egne små projekter? Vil du indgå i et team med højt til loftet og hvor vi løfter i flok? Så er det dig, vi leder efter!

OK – meget mere end bare benzin

Vi er et dansk, kundeejet selskab med det bredeste energisortiment af alle virksomheder i Danmark. Udover benzin og el tilbyder vi blandt andet fyringsolie, naturgas, varmepumpeløsninger og elbilopladning.

Vores hovedkontor, hvor du får fast base, ligger i Viby i den sydlige del af Aarhus. Du vil blive ansat i Team Bilist, som allerede nu klar til at tage godt imod dig og sørge for, at du bliver sat grundigt ind i opgaverne. Team Bilist består af ca. 80 kollegaer, der er ansvarlige for udviklingen og driften af alt fra traditionelle produkter, som benzin og bilvask, til ladestanderløsninger og vores OK Plus-butikker.

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2023, hvor vi har særligt fokus på personlig og faglig udvikling. Her kommer du i forløb med andre praktikanter i OK. Vi har også vores netværk OK UNG som du også kan blive en del af.

Vi forestiller os, at du primært vil beskæftige dig med følgende:

  • Optegne kunderejser
  • Analysearbejde
  • Grafisk fremstilling i Excel
  • Administrative arbejdsopgaver
  • Mulighed for selv at drive egne projekter fra a til z.


Hvem forestiller vi os, at du er?

Du er i gang med en videregående uddannelse, der berører emner som; Administration, metode, analyse og procesoptimering. Derudover har du:

  • En selvstændig tilgang til dit arbejde
  • Erfaring med Office Pakken
  • Mod på at prøve kræfter med forskellige arbejdsopgaver
  • En teoretisk værktøjskasse som du gerne vil afprøve i praksis


Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt teamleder Line Skytte på telefonnummer: 4232 9502. Vi glæder os til at høre fra dig