Teknologisk Institut: Praktikanter til samfunds- og erhvervsanalyser

Teknologisk Institut: Praktikanter til samfunds- og erhvervsanalyser

Vil du være med, når vi finder svar på de store samfundsudfordringer i Danmark og Europa? Så er du måske Analyse og Erhvervsfremmes nye praktikant i efteråret 2023. På Teknologisk Institut i Aarhus søger vi en eller flere praktikanter, som vil være med forrest, når det gælder analyser om fremtidens teknologi, erhverv og kompetencebehov.

Fagligt udbytte
Som praktikant hos os kommer du til at indgå i et dynamisk og fagligt udfordrende konsulentmiljø. Vores arbejde er præget af resultatorienteret teamwork. Omgangstonen er uformel, og stemningen er præget af godt humør. Du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige aktiviteter i forbindelse med både nationale og internationale opgaver. Hos os er det kunderne og markedet, der bestemmer arbejdsopgaverne, så du skal være parat til at tage imod nye udfordringer. Men vi kan love, at du får afprøvet metodeværktøjskassen i praksis.

Praktikopholdet er ulønnet og med opstart i september 2023. Under praktikopholdet får du en personlig vejleder, der vil give dig løbende feedback, så dit faglige udbytte bliver så stort som muligt. Praktikopholdet kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie, hvis du samtidig vælger at følge et eller flere fag. Din arbejdsplads bliver på Teknologisk Institut i Aarhus.

Samfundsvidenskabelig baggrund
Du er sandsynligvis studerende på overbygningen af en lang, videregående uddannelse som fx statskundskab, økonomi, uddannelsesvidenskab, medievidenskab eller lign. Du har lyst og evne til at arbejde projektorienteret med mange skiftende opgaver. Desuden forventer vi, at du:

  • Har solide kvalitative eller kvantitative metodiske færdigheder, og meget gerne begge dele
  • Er fagligt dygtig, effektiv og nysgerrig
  • Er velorganiseret
  • Kan begå dig flydende på dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt
  • Er dygtig til at kommunikere budskaber til forskellige målgrupper

 

Det er en fordel, hvis du har viden inden for enten uddannelse- og kompetenceudvikling eller erhvervsudvikling, og hvis du er begejstret for ny teknologi.

Vi arbejder for at understøtte beslutninger – nationalt som internationalt
I Analyse og Erhvervsfremme på Teknologisk Institut arbejder vi med policy-analyser, evalueringer, udredninger og fremsyn for bl.a. EU-Kommissionen, ministerier, styrelser, regioner, kommuner og faglige organisationer. Vi arbejder med grøn og digital omstilling, globalisering, uddannelsespolitik, innovation, teknologi og erhvervsudvikling. Vores gode renommé gør, at vi har et tæt forhold til en række nøglekunder, og vores rådgivning spiller ofte direkte ind på den politiske beslutningsproces.

Vi er 10 politologer, geografer og antropologer i centeret fordelt på kontorerne i Taastrup og Aarhus. Du bliver samtidig en del af Teknologisk Institut, som med mere end 1.000 medarbejdere er blandt Danmarks største rådgivningsvirksomheder. Vores adelsmærker er ekspertise og integritet, og i vores tilgang er vi resultatorienterede og skaber ofte banebrydende løsninger.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores tidligere praktikant og nuværende forretningsleder, Emil Højbjerre Thomsen, på telefon 7220 1870.

Vi holder løbende samtaler, så vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest den 11. april 2023. Ansøg via knappen øverst i opslaget,