Dantra: Fleksibelt studiejob – med fokus på kommunikation og SoMe

Dantra: Fleksibelt studiejob – med fokus på kommunikation og SoMe

Brænder du for kommunikation og sociale medier? – så er det dig, vi mangler til et spændende studiejob. 

Hos Dantra A/S er vi i rivende udvikling, og derfor har vi brug for hjælp til at styrke vores brand på de sociale medier. Vi ønsker at fortælle om vores gode historier, og vi har brug for nye ideer til fremtidige SoMe-tiltag. – Så er du god til at skrive fængende tekster, og er du en haj til sociale medier, så skal du helt sikkert læse videre. 

Vi ønsker, at Dantra repræsenteres på både egen hjemmeside og diverse sociale medier. Det er vigtigt, at vi henvender os til både kunder, samarbejdspartnere og kommende medarbejdere. Som studentermedhjælper hos os vil du få ansvaret for at lave opslag på Facebook og LinkedIn samt vedligeholde vores hjemmeside.

Dine opgaver vil være:

  • Forfatte og publicere opslag til Facebook og LinkedIn. Heraf lettere grafisk arbejde til opslagene.
  • Finde de gode historier og kommunikere dem via en fængende tekst
  • Hjælpe til med både intern og ekstern kommunikation omkring vores mål og arbejde med bæredygtighed.
  • Udvikle vores tilstedeværelse på andre relevante SoMe-platforme.

 

Om dig:

Vi forestiller os, du er i gang med et relevant studie inden for kommunikation. Det kan være, du læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole eller medievidenskab. Det er samtidig en fordel, hvis du har erfaring med sociale medier og tidligere kommunikationsarbejde, men det vigtigste er dog, du har et stort gå-på-mod til opgaverne, og har lysten til at engagere dig i Dantra.

Hvis du kan sige ja til nedenstående, er det helt sikkert dig, vi mangler!

  • Du er udstyret med et stort gå-på-mod, og er i stand til at drive arbejdsopgaver selvstændigt.
  • Du er god til at samarbejde og tale med mange forskellige mennesker.
  • Iderig og god til at finde de gode historier
  • Ansvarsbevidst 

 

Du taler og skriver flydende dansk, og du kan skrive engelsk på et fornuftigt niveau. Dine IT-kompetencer ser vi helst er på et niveau, så du kan begå dig i Office pakken og ikke er bange for at kaste dig ud i at arbejde med en hjemmeside.

Vi tilbyder: 

Et selvstændigt og fleksibelt studiejob på mellem 25-40 timer om måneden, vi finder selvfølgelig et timeantal, der passer dig bedst.
Hos os får du masser af ansvar og mulighed for at hjælpe med videreudvikling af vores SoMe. Arbejdet er fleksibelt, og du kan tilpasse det efter dit studie. Du bestemmer derfor selv, hvornår du vil udføre dine arbejdsopgaver. Dog med hensyntagen til teamets interesser.

Jobbet er fleksibelt og du behøver kun at være fysisk til stede på vores hovedkontor 1 gang om ugen. Vi er placeret i Hjøllund som kun er ca. 25 km fra henholdsvis Silkeborg og Herning. Det er derfor en fordel, hvis du ikke bor for langt væk eller at du selv har mulighed for at transportere dig hertil – dine udgifter til transport bliver selvfølgelig en del af lønpakken.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig, Liselotte Lyngvad på 22 68 33 24.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via knappen øverst i opslaget.

Du kan også læse mere om vores virksomhed her: www.dantra.dk

Vi inviterer løbende kandidater til samtale og ansætter ved rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB: Jævnfør GDPR-retningslinjer, behandler vi kun ansøgninger der up-loades via linket ’’Ansøg’’.