Vertica: APPsolute praktikant, efteråret 2023

Vertica: APPsolute praktikant, efteråret 2023

Vil du være med til at bygge native apps sammen med nogle af Danmarks dygtigste app-udviklere, som står klar til at lære dig alt, du bør vide om emnet? Så er Vertica måske noget for dig!

Lokation: Aarhus

Prapptikant

I praktikforløbet får du mulighed for at vil få feedback og vejledning fra nogle af de bedste i branchen inden for softwareudvikling. Et sted, hvor vi ud over at kode også drikker en fredagsøl og taler om alt mellem bundkort og cloud.

Vores store passion er at lave native apps, derfor bliver du gode venner med appteknologierne Swift og Kotlin. Vi vil altid være med på de nyeste teknologier, og derfor støder du nok også på UI-teknologierne SwiftUI og Jetpack Compose.

De ”kedelige” ting inden for udvikling (for eksempel signing/provision profiles, udgivelse af test-/produktionsversioner med mere) automatiserer vi så vidt muligt. Så er der mere tid til alt det sjove 😉

Vi har gennem tiden udviklet en række app-projekter, som vi selv er ejere på. Dem bruger vi som læringsmiljø til dig, der er nysgerrig på at kode apps. Derudover har vi lavet en række apps for vores kunder – herunder Molslinjen, Søstrene Grene, Brødrene Dahl, DAKA med flere. Dem får du også mulighed for at se nærmere på.

For at sikre en høj kodekvalitet har vi også interne code-reviews på alle projekter. Derfor får du sparring på din kode og dit arbejde i dagligdagen. Det er alt sammen med til at sikre, at vi alle bliver dygtigere hver dag. Du kommer ikke til at sidde i et hjørne og kode for dig selv. Der vil være rig mulighed for at samarbejde med dine nærmeste kolleger. Derudover får du tilknyttet en fast vejleder, som du løbende kan sparre med og som hjælper dig godt på vej. 

Du får mulighed for at vælge, hvilken retning du vil udvikle dig i. Du kan både gå i iOS og Android-retningen, alt efter dine interesser og ambitioner. Desuden får du ro til at fordybe dig i projekterne og skal derfor ikke løbe kappløb mod deadlines.

Gaapåmod og nysgerrighed er de vigtigste værktøjer

Det vigtigste er, at du har lysten til at lære. At du er åben, nysgerrig og fuld af gåpåmod i forhold til at lære en masse om appudvikling. Du kan måske ikke det hele endnu, men du har en grundlæggende viden om forskellige teknologier inden for softwareudvikling og har lyst til at blive dygtigere.

Lysten til at blive en bedre udvikler er ikke bare vigtig og relevant for dig, men for os alle i Vertica.

Du er måske datamatiker, softwareteknolog eller har en lignende teknisk baggrund. Derudover skal du være god til at samarbejde og til at hygge dig med dine syv kolleger i app-teamet.

Kontoret i Aaphus

Vi søger en praktikant, der kan være hos os i efterårssemestret.

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Aarhus, nærmere bestemt Åboulevarden 69, lige ved siden af ARoS. Her får du dit eget skrivebord, og vi stiller selvfølgelig også en computer til rådighed.

Vi afholder løbende samtaler, så send hellere din ansøgning nu end senere. Ansøg via knappen øverst i opslaget.

Har du nogen form for spørgsmål er du velkommen til at kontakte Dennis på dkr@vertica.dk eller på telefon 61 65 94 62.

Nice to know

Som praktikant hos Vertica, kan du desuden forvente:

  • Betalt frokost, lavet af vores egne kokke. Det er virkelig lækkert, og der er mulighed for at tage mad med hjem til aftensmad.
  • Padel, brætspil, yoga, øl-smagning, fodbold, gaming, fredagsbar, you name it. Der er sociale arrangementer ugentligt. Du bliver en del af os, så du er velkommen til det hele.
  • Ingen dresscode. Her kan du komme, som du er.