Sinful: Quality & Compliance Praktikant, efterår 2023

Sinful: Quality & Compliance Praktikant, efterår 2023

Kribler det i dine fingre, når du hører ord som produktkvalitet, produktsikkerhed, standarder og compliance? Ønsker du også at blive klogere på lovgivning, sourcing og produktudvikling? Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi spiller for at vinde, både i arbejdstiden og i vores tredje halvleg?

Så er du måske vores næste Quality & Compliance praktikant til vores Product Development afdeling!

Som praktikant i vores afdeling, vil du blive en del af Sinfuls praktikprogram, hvor du sammen med praktikanter fra vores andre afdelinger vil opbygge et godt fagligt og socialt fællesskab! Programmet består af en ugentlig frokost med de andre praktikanter, masterclasses og deltagelse i sociale aktiviteter. Du vil også få tilknyttet en mentor, der skal sikre, at du gennem dit praktikforløb har en sparringspartner.

Om jobbet

Du bliver en del af Product Development afdelingen, der består af 9 kollegaer. I Product Development sourcer, udvikler og indkøber vi produkter til vores 10 egne brands samt B2B varer. Alle disse produkter samt deres emballage skal overholde gældende lovgivning på de markeder vi sælger, samt leve op til vores høje niveau til produktkvalitet, produktsikkerhed, og overholdelse af standarder og lovgivning.
Ønsker du at blive klogere på e-handel og hvordan vi arbejder med Quality & Compliance på produktniveau, så får du her en unik mulighed for at udvikle dine evner hos os i Sinful. Som praktikant får du både lov til at dykke ned i de ugentlige driftsopgaver, men vi forventer også af dig, at du kan og har mod på at tænke nyt og være en værdiskabende del af udviklingsopgaverne i teamet.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Kvalitetskontrol
 • Indhentning af relevante dokumenter
 • Produkt- og emballage optimering
 • Kontakt med vores leverandører i fortrinsvis Asien
 • Ad hoc opgaver og projekter

 

Vi leder efter disse kvalifikationer:

 • Du læser en relevant videregående uddannelse som produktspecialist, teknolog, indkøber, kvalitetslaborant eller lignende
 • Du er analytisk, grundig og detaljeorienteret
 • Du har interesse for produktsikkerhed, -standarder og -lovkrav
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk


Det vigtigste for os er, at du er sulten efter at lære nyt, kan bringe din passion fra tanke til handling og brænder for at indgå i teamet.

Hvad vi kan tilbyde dig:

 • Det faglige: Ambitioner, drive og fokus kan mærkes i hele huset. Vi står sammen om at blive verdensmestre som firma og brand.
 • Det sjove: Hos os har vi mere end én yndlingskollega. Vi griner sammen hver eneste dag både af os selv og hinanden, og så elsker vi at holde 3. halvleg.
 • Det blærede: Vi er en Gazelle virksomhed i vækst, som forsøger at slå vores egne rekorder hvert eneste år.
 • Det åbenlyse: Kække bemærkninger fra din omgangskreds om din arbejdsplads bliver hurtigt hverdag. Til gengæld bliver det endnu hurtigere vendt til beundring, når du fortæller, hvor opturs-agtigt det er at arbejde hos Sinful!


Praktisk Info:

Ansøgningsfrist: Snarest muligt, da vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.
Ansøg via knappen øverst i opslaget.

Start: August 2023.

Arbejdssted: Højbjerg, Aarhus.

Praktikforløbet er ulønnet.
Ved spørgsmål kontakt: Anja Vind, Head of Product Development på mail (anja.vind@sinful.com)

Om Sinful:

Sinful er Nordeuropas største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Det er os, der sætter barren, og vi sætter den højt, hvilket betyder, at vi driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Tyskland og Storbritannien.

Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015-2022 samt e-handelspriser i 2017 og 2018.

Vi er omkring 200 ambitiøse kolleger, som alle indeholder vores fem kerneværdier: Ligefrem, uhøjtidelig, ejerskab, kampgejst og tredje halvleg. Det betyder, at når vi hver eneste dag arbejder på at inspirere mennesker til mere kærlighed, leg og intimitet, er arbejdet både sjovt og indholdsrigt. Det er derfor altafgørende for os, at dine smil sidder løst, at dit sind er åbent, og at din natur er legende.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion eller seksuel orientering mv. til at søge stillingen.