Aarhus Muay Thai: Frivillig hjælpetræner søges

Aarhus Muay Thai: Frivillig hjælpetræner søges

Aarhus Muay Thai oplever stor tilslutning fra mange studerende, og søger i øjeblikket en assistent til at hjælpe med holdtræning 2 gange om ugen med mulighed for på sigt at stå for begynderhold.

Opgave:

Som hjælpetræner skal du som minimum kunne hjælpe med holdtræningen 2 gange om ugen, både i forbindelse med opvarmningen og  i forbindelse med den tekniske del af træningen. 3 timer om ugen i alt.

Træning:

Træningen finder sted mandag 16:30-18:00 og onsdag 16:30-18:00.

Profil:

Du har erfaring inden for Thaiboksning og kan finde ud af at lære fra dig. Du er god til at formidle din viden samt god til at motivere dine elever.

Du kan udvikle den enkelte elevs færdigheder inden for kampsporten, og du kan forberede en tryg og behagelig modtagelse af nye medlemmer, samt være med til at tilrettelægge gode og trygge rammer, hvor eleverne kan lære og udvikle sig. Du giver med glæde dit input på træningsprogrammer og semestre-planer, og du kan deltage i bestyrelsesmøder hvert 3 måned. 

Privilegier/faglige udbytte:

  • Udsigt til en fast trænerstilling (lønnet arbejde).
  • Fri træning på alle hold ( Dvs. Krav Maga, Aarhus Muay Thai, Motionsboksning samt fri adgang til styrkerum).
  • Adgang til lokaler med mulighed for at træne selv eller starte privatundervisning op uden omkostninger.
  • Mulighed for privatlektioner og læring fra vores Senzai og tidligere  WBC Champ Ashley Beck Larsen.
  • Garanti for udtalelse på baggrund dit faglige engagement.

Lidt om klubben og om konceptet:

Aarhus Muay Thai er en klub med snart 3 år på bagen. Den er startet op af Daniel Andersen og Ashley Beck Larsen, som begge er erfarerene Muay Thai udøvere. Klubben er startet med henblik på at akademisere og kvalificere sporten, for hermed at byde ind med en version af den som adskiller sig fra hvad der ellers er på markedet.

I Aarhus Muay Thai lægger vi vægt på at alle medlemmer uanset erfaring bliver inkluderet og modtager faglig sparring ift. udvikling. I Aarhus Muay Thai lægger vi også vægt på at alle skal føle sig trygge og blive fagligt dygtigere.

Praktisk info:

Paludan-Müllers Vej 24, 1.sal i Vanggaard Centret. 8200 Aarhus N. TLF: 29 61 19 24.

Kontaktoplysninger:

Ved interesse kontaktes administrationen på tlf: 20-90-40-55. eller send ansøgning til daniel_bmf@hotmail.com.