DANVA: POWER BI Praktikant til vandbranchen, efterår 2023

DANVA: POWER BI Praktikant til vandbranchen, efterår 2023

Praktikplads i vandbranchen med hovedfokus på udvikling af POWER BI – Efterår 2023

Er du i gang med en uddannelse inden for økonomi og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb i efteråret 2023, hvor du kommer til at arbejde med økonomi og business intelligence værktøjet Power BI. Så kan det være vandsektorens brancheforening DANVA i Skanderborg er stedet for dig.

DANVA tilbyder:

  • Som praktikant hos DANVA bliver du en del af et team der blandt andet arbejder med økonomi og økonomisk regulering, branchestatistik og benchmarking, samt drifts- og anlægsøkonomi. Teamet består af fire økonomer og en ingeniør.
  • I tæt samarbejde med resten af teamet kommer du til at arbejde med en bred vifte af vores forskellige opgaver.
  • Vi er ved at skifte over til POWER BI, så hvis du har lyst til at være med til at udvikle vores nye platform og blive ekspert indenfor Power BI, så har du muligheden her. Det er ikke en forudsætning, at du er ekspert på forhånd.
  • Det er ligeledes planen, at du skal sætte særlig fokus på et specifikt emne, som kunne være omdrejningspunktet for din praktikrapport, som vi forventer du udarbejder under forløbet. Opgaven vil selvfølgelig være indenfor dit uddannelses/interesseområde, men skal også kunne bruges ude hos vandselskaberne.
  • Det er vigtigt for os, at dit praktikforløb bliver både spændende, lærerigt og udfordrende. Vi tilrettelægger derfor dit praktikforløb i tæt dialog med dig og tilpasser forløbet til dine kvalifikationer og dit interesseområde.
  • Vi tilbyder den tilladte erkendtlighed fastsat i uddannelsesbekendtgørelsen under forløbet, og håber på, at du efter praktikperioden vil fortsætte hos os i et studiejob imens du færdiggør dit studie.

Om dig:

Vi forestiller os at du…

  • Er i gang med en videregående uddannelse,  som f.eks. cand.merc, cand.oecon, cand.polit, cand.scient.pol eller anden relevant uddannelse.
  • Har stor interesse for business intelligence, og lyst til at udvide dine kompetencer indenfor Power BI.
  • Har god erfaring med office-pakken især databehandling i Excel. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med VBA-programmering, men det er ikke et krav.
  • Det er nødvendigt, at du kan tale og skrive dansk.


Kontakt

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til Thomas Sørensen på mail: ts@danva.dk

Spørgsmål kan stilles på ovennævnte mail eller på tlf. 8793 3565.

Ansøgningsfrist: Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Om DANVA

DANVA er brancheorganisation for drikkevands- og spildevandsselskaber og har ca. 35 ansatte. DANVA varetager vandselskabers interesser med henblik på at fremme en stabil og effektiv vand- og spildevandsforsyning på et højt kvalitetsniveau og et bæredygtigt grundlag. Samlet set leverer DANVAs medlemmer drikkevand og håndterer spildevand for mere end 5 mio. danskere. Sekretariatet arbejder med faglige og politiske tiltag, herunder videndeling, kurser og efteruddannelse og medlemsrådgivningLæs nærmere på www.danva.dk