Samsø Kommune: Sommerjob på Samsø

Samsø Kommune: Sommerjob på Samsø

Sommerjob på Samsø

Vi giver solgaranti på Samsø. Næsten. I hvert fald er vi det sted i Danmark, hvor solen skinner mest.

Her finder du lækre badestrande, fællesskaber og en unik sommerstemning. Synes du også, at det lyder attraktivt, så har vi måske sommerjobbet til dig på Danmarks dejligste ø.

Samsø besøges af over 350.000 gæster om året – og de fleste kommer om sommeren. Derfor søger Samsøs mange virksomheder unge, som vil komme og bo og arbejde sommeren over og hjælpe os med at give alle de turister, som besøger vores ø om sommeren, den bedste oplevelse.

Som kollega på en af øens arbejdspladser er du med til at sprede magien. Og når du ikke selv har tjenerforklædet på, grydeskeen i hånden eller støvsugeren efter dig, så er der en hel verden af fornøjelser, der bare venter på dig.

Det vrimler med unge på Samsø om sommeren, og du vil hurtigt blive en del af nye fællesskaber, når I bader ved strandene, nyder en solnedgangsøl eller deltager i nogle af de
100-vis af arrangementer i løbet af sommeren. Du kan også i nogle tilfælde søge jobs samme sted som din ven.

Om jobbene og dig

Samsø har mange forskellige jobs i servicebranchen. Du kan bl.a. arbejde med tilberedning og servering af mad, rengøring, opvask og andre opgaver hos Samsøs spise- og overnatningssteder. Du behøver ikke have erfaring fra tidligere jobs – bare du har god energi, er serviceminded og har lyst til at give gæsterne en god oplevelse.

Derudover kan du blive sommerafløser på Sundheds- og Akuthus eller i hjemmesygeplejen, hvor du kan bringe din faglighed i spil.

Om Samsø

Samsø ligger midt i Kattegat, en times færgetur fra Aarhus centrum og med færgeforbindelser til Sjælland. Lige meget hvor på Samsø du er, er du højst 3,5 km fra stranden, hvilket gør det til et unikt sted at holde sommerferie. Til daglig bor der knap 3800 borgere på Samsø, men i sommerhalvåret får vi besøg af mange gange flere turister end der er samsinger. Derfor er der rigtig mange skønne spise- og overnatningssteder på hele øen, som leder efter personale. Samsø er 28 km lang, og derfor kan du cykle til alt. Vil du hellere tage bussen, kan du bestille en teletaxa, som kører dig rundt for 30 kr., og da der ikke er nogen lyskryds på Samsø, sidder du kun i kø, hvis du kommer til at ligge bag en traktor.

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at bo og arbejde på Samsø i sommerferien, kan du finde jobmuligheder på Samsø HER.