Sinful: Student Assistant til Indkøb

Sinful: Student Assistant til Indkøb

Er du kvalitetsbevidst og en haj til at spotte detaljen? Ønsker du at få mere indsigt i e-commerce? Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi spiller for at vinde, både i arbejdstiden og i vores tredje halvleg?

Nikker du ivrigt allerede nu? Så er du måske den nye Sinful kollega, vi leder efter til vores Category Management Indkøbsteam.

Vi glæder os altid til at få en ny kollega hos Sinful. Det vigtigste for os er, at du kan se dig selv i vores kultur og i den måde, vi driver forretning på. Lander du hos os, så kan vi love dig en hverdag fyldt med både sjov, grin og en vindermentalitet, hvor vi altid jagter vores ambitiøse mål. Vi er vilde med hinanden og accepterer hinanden præcis som vi er – her er højt til loftet og plads til alle. Lyder det tillokkende? Så er Sinful helt klart virksomheden for dig.

Om jobbet:

Du vil blive en del af Sinfuls Category Management indkøbsteam bestående af 8 engagerede kolleger. I Category Management indkøber vi eksisterende mærker, så vi altid har det rigtige sortiment, og de produkter som vores kunder efterspørger til konkurrencedygtige priser. Vi køber de korrekte produkter ind, sikrer at produkterne bliver solgt og laver skarpe kampagner.

Som Student Assistant hos os ville du komme til at oprette og matche produkter i vores system samt supportere resten af teamet ved at dykke ned i diverse ad-hoc opgaver.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Matche produkter i vores interne system
 • Pris- og konkurrentovervågning
 • Assistere indkøbsteamet med ad-hoc opgaver


Vi leder efter disse kvalifikationer:

 • Du har en god energi og et højt humør
 • Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst og trives med rutineopgaver
 • Du har flair for IT
 • Du trives i at arbejde selvstændigt og er god til selv at tage initiativ
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk


Du er formentlig i gang med at tage en videregående uddannelse, og har gerne minimum 2 år tilbage af dit studie. Sådan ser vores ideelle drømmekollega ud, men måske sidder du med superevner, som vi har overset?

Hvad vi kan tilbyde dig:

 • Det praktiske: Pension, sundhedsforsikring, personalerabat, diverse rabataftaler og en lækker frokostordning på vores dejlige kontor i Højbjerg. Vi elsker, når du er på kontoret, men hos os er der fleksibilitet og mulighed for, at du kan arbejde hjemmefra, når det giver mening for dig, dit team og dine opgaver.
 • Det faglige: Ambitioner, drive og fokus kan mærkes i hele huset. Vi står sammen om at blive verdensmestre som firma og brand.
 • Det sjove: Hos os har vi mere end én yndlingskollega. Vi griner sammen hver eneste dag, både af os selv og hinanden, og så elsker vi at holde 3. halvleg,
 • Det blærede: Vi er en Gazelle-virksomhed, som stræber efter at slå vores egne rekorder hvert eneste år.
 • Det åbenlyse: Kække bemærkninger fra din omgangskreds om din arbejdsplads bliver hurtigt hverdag. Til gengæld bliver det endnu hurtigere vendt til beundring, når du fortæller, hvor opturs-agtigt det er at arbejde hos Sinful!


Praktisk Info:

Antal timer: 10-15 timer ugentligt, så vidt som muligt i tidsrummet 8-16

Forventet tiltrædelse: 1. juni

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt

Arbejdssted: Højbjerg, Aarhu

Ved spørgsmål kontakt Project and Pricing Manager, Anne Sofie Nikolajsen, på annesofie.nikolajsen@sinful.com.

Om Sinful:

Sinful er Nordeuropas største E-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Det er os, der sætter barren, og vi sætter den højt, hvilket betyder, at vi driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig, UK, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien og Holland. Vi er stolte vindere af Børsens Gazellepris i 2015-2022 samt E-handelspriser i 2017 og 2018.

Som vores nye kollega vil du få godt 200 ambitiøse kollegaer, som alle holder til på vores kontor i Højbjerg Aarhus. Vi indeholder alle vores 5 kerneværdier: Ligefrem, uhøjtidelig, ejerskab, kampgejst og tredje halvleg. Det betyder, at når vi hver eneste dag arbejder på at inspirere mennesker til mere kærlighed, leg og intimitet, er arbejdet både sjovt og indholdsrigt. Det er derfor altafgørende for os, at dine smil sidder løst, at dit sind er åbent, og at din natur er legende.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion eller seksuel orientering mv. til at søge stillingen.