Studenterhus Aarhus: Kreativ eventhaj med kultur-hjerte og ja-hat

Studenterhus Aarhus: Kreativ eventhaj med kultur-hjerte og ja-hat

Er du vild med at udvikle, planlægge og afvikle kulturoplevelser for andre, kribler det i fingrene for at gøre det sammen med byens mange studerende, og har du naturligt en ja-hat på, når du går på arbejde? Så er det lige dig, vi mangler på vores fantastiske hold i Studenterhus Aarhus!    

Hvad kan du forvente i jobbet…
At du skal være en koordinerende, kreativ og kollaborativ kultur-kamæleon. Det betyder:

  • at du effektivt og naturligt arbejder med kulturarrangementer inden for en meget bred palette. Med andre ord bliver du ansvarlig for at videreudvikle og føre husets kulturelle aktivitetsprofil ud i livet bl.a. gennem foredrag, udstillinger, koncerter, debatter og alle mulige skøre og skæve aktiviteter – det er kun din, vores frivilliges og samarbejdspartneres fantasi, der sætter grænser for indholdet. Vi har masser af krøllede og kreative hjerner i huset, så du behøver ikke at være et festfyrværkeri, der hvert andet minut selv får nye ideer, men du skal være en stærk projektkoordinator og være nysgerrig på at få andres idéer til at blomstre og sætte en ære i at følge idéerne til dørs.     
  • at du er parat til at få jord under neglene og skifte kasket flere gange i løbet af en dag, for mange af dagene foregår i felten og ikke foran skærmen. Dvs. du skal være parat til at kaste excel-arket og give en hånd med, når der er brug for det, du skal altid have brandslukkeren under armen, for der er altid uforudsete ildebrande, der skal slukkes, og du skal trives med at bevare overblikket i en travl og skiftende hverdag, hvor arbejdstiden både er dag, aften og til tider weekendarbejde.
  • du skal være ret vild med at samarbejde og møde mennesker in real life, da du dagligt skal arbejde sammen med frivillige og få dem og deres idéer til at blomstre. Du skal være i stand til at opdyrke og pleje netværk inden for byens mange kulturaktører- og organisationer. Da du skal samarbejde med mennesker fra alle luftlag og fra hele verden, er det vigtigt, at du både taler og skriver både dansk og engelsk.   


Lidt ekstra

Studenterhus Aarhus er et mangfoldigt fællesskab, der er fyldt af passionerede og dedikerede mennesker, der alle arbejder for et bæredygtigt studieliv. Selvom vi er vilde med vores arbejde, så taler vi også om andet. Vi vægter det sociale fællesskab højt, der er altid plads til smil og grin i hverdagen, og vi spiser altid frokost sammen.

Når der er tid, tager vi en fredagsøl, vi har nemlig Aarhus’ største øludvalg i vores hyggelige bar i kælderen.

Hvad venter du på?

Vi venter i hvert fald i spænding på din ansøgning, hvis du passer nogenlunde på ovenstående opgaver, personlighed og kompetencer – plus/minus, ik’.
Stillingen er fuldtid med ansættelse 15/8 2023. Løn efter kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte international koordinator Sigrun Schaumburg-Müller på tlf.: 50 45 66 96

Send ansøgning og CV til direktør, Julie Kolind på jk@studenterhusaarhus.dk (skriv ’kreativ eventhaj’ i emnefeltet) senest d. 7. juni 2023 kl. 12.00. Samtaler afholdes torsdag d. 15. juni 2023.