Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

RaskRask: Kommunikationspraktikant

RaskRask

RaskRask: Kommunikationspraktikant

Skal dit praktikophold være fyldt med meningsfuldt arbejde, hvor du sætter dit eget præg på opgaver og resultater indenfor kommunikation?

Hos RaskRask vil din praktik være kendetegnet ved stort ansvar og mulighed for at arbejde med kommunikation i mange forskellige aspekter. Du bliver en del af Danmarks største velvære koncept, hvor vi samarbejder med over 300 behandlere og hjælper mere end 700 mennesker om ugen gennem forskellige behandlingsformer

Dig og din mulighed hos RaskRask

Du får mulighed for at bygge bro mellem din akademiske viden og det praktiske arbejdsmarked. Ud fra dine ønsker og vores strategiske fokus, vil vi sammen definere et udgangspunkt for din praktik. Her kan du se et overblik over nogle af de områder, du kan bevæge dig indenfor under praktikken:

image-1

Din udvikling og success gennem praktikperioden

De første uger

Hos RaskRask begynder din praktik med en varm velkomst, hvor du hurtigt bliver en integreret del af vores team. I de første uger vil vi introducerer dig til RaskRask-familien, vores værktøjer og kultur, og vi vil guide dig igennem dine første opgaver. Disse opgaver er nøje udvalgt for at sikre at du kommer godt fra start. Det er vigtigt for os at du engagerer dig i det sociale liv og bidrager til den gode stemning på kontoret.

Den Første Måned

Undervejs i din praktik vil der være regelmæssige opfølgningsmøder med din faste kontaktperson. Her vil i snakke trivsel, opgaver samt udveksle feedback. Efter en måneds tid vil du have opnået en bedre forståelse af vores arbejdsmetoder. Du er nu klar til at bevæge dig fra introduktionsopgaver til større og vigtigere opgaver, hvor du får og påtager dig et større ansvar.

vi vil løbende finde de opgaver, der matcher dine kompetencer bedst, og med al den nødvendige støtte kan du eksempelvis arbejde med on-page SEO på RaskRask.dk, opdatere vores automatiske onboarding-mailflows til behandlere, engagere dig i B2B salg, eller planlægge og implementerer strategier og opslag på sociale medier. Dine idéer og input er værdifulde for os, og vi optmuntrer dig til at sætte dit personlige præg på projekterne.

Efter 2 måneder

Når du har været hos os i et par måneder, vil du være i stand til at håndtere større projekter og opgaver selvstændigt. Du vil eksempelvis få ansvaret for rekrutteringssamtaler med fagpersoner og føre dem igennem onboarding-processen. Måske får du mulighed for at stå for indsamling og analyse af data, som vedrører vores kunders ønsker og behov, hvor du kommer med konkrete handlingsforslag baseret på dine resultater. Det kan også være, at du løber med en af dine egne ideer, som vi har fundet spændende og relevant.

I løbet af din tid hos os vil du arbejde med betydningsfulde opgaver, der skaber reel værdi for Raskrask, vores kunder og partnere, og du vil kunne se direkte resultater af dit arbejde. Dit praktikforløb afsluttes med en samlet evaluering, hvor vi sammen reflekterer over din udvikling og udveksler feedback.

Bliv en vigtig del af vores team

Hvert semester byder vi velkommen til kommunikationspraktikanter, da vi brænder for at støtte studerende på deres vej mod arbejdsmarkedet. Vi værdsætter den friske og aktuelle viden, som studerende bringer med sig, og vi tror på, at dine perspektiver er vigtige for, at vi kan udvikle os. 


Derfor vil vi sikre, at dit praktikophold ikke bare er et punkt på et CV, men en betydningsfuld oplevelse. Vi ønsker, at du som praktikant glæder dig til at møde på kontoret hver dag og går fra praktikken med en masse ny erfaring indenfor kommunikation og markedsføring. Alle på kontoret er tidligere praktikanter, så vi ved, hvordan det er at være i dine sko.

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen på kontoret i Aarhus C, med mulighed for at tilpasse det til dit studie. Hver dag er der frugt og frokostordning, om torsdagen er der fælles morgenmad, og om fredagen tager vi en øl/sodavand sammen for at fejre en god uge. Vi er et lille familiært team, der nyder hinandens selskab, og du vil selvfølgelig blive en del af vores forskellige sociale arrangementer, som f.eks. padeltennis, firmamassage, bowling mm.

Er du interesseret i at udvikle dig personligt og fagligt sammen med os?

vil du have en masse ansvar of gøre en forskel i din praktik? så er vi også interesseret i dig!

Du kan ansøge vi knappen ovenfor.

Team RaskRask
93 88 00 63
info@raskrask.dk