Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Danish Crown: Digital Marketing Intern

Danish Crown: Digital Marketing Intern

Er du i gang med en uddannelse inden for marketing, kommunikation, digital udvikling eller lignende, og vil du afprøve din digitale værktøjskasse af på nogen af Danmarks største fødevarebrands, mens du lærer fra et team af dygtige digitale specialister?
Så er du måske den Digital Marketing praktikant, vi søger til vores digitale team.

Du bliver en del af Digital Experiences teamet, hvor vi arbejder med Danish Crowns digitale tilstedeværelse på både sociale medier, websites og andre digitale touchpoints. 

Du bliver koblet på vores digitale team, hvor vi arbejder med Danish Crown, Tulip Bacon, Steff Houlberg, Mou, Den Grønne Slagter, Friland, Tulip Bacon, Tulip, Dyrbar og Gøls tilstedeværelse på sociale medier og digitale platforme. Vores opgaver spænder fra at rådgive forretningen om digitale løsninger til at eksekvere på indhold til digitale platforme og sociale medier. 

Du bliver altså en del af, hvordan nogle af Danmarks største brands udkommer på digitale medier.  

Du kan lære de digitale discipliner
I rollen som Digital Marketing Praktikant får du bl.a. mulighed for:

  • At arbejde tæt sammen med vores Head of Social Media om vores unikke employee advocacy program ”crownies” og thought leadership
  • At arbejde med community management på tværs af vores forbrugerbrands 
  • At udbygge vores communities på social media og skabe relevant forbrugerhenvendt indhold
  • At producere landingssider og sites. Dvs. du får ansvaret for at bygge konkrete sider og miniuniverser, der bruges i kampagner
  • At SEO-optimere sider, så de kan findes via Google 
  • Diverse ad hoc digitale opgaver som opdatering af indhold, performance, content produktion mv.


Vi sørger selvfølgelig for at klæde dig godt på til opgaverne. Du har altid et team bag dig, som vil sparre og støtte dig i dine opgaver. Du vil bl.a. arbejde tæt sammen med vores Head of Social Media, som vil støtte dig i de forskellige aspekter af opgaverne. 

Marketingstuderende med interesse for digitale medier
Du læser på en videregående uddannelse, sikkert inden for marketing eller kommunikation, og ønsker nu at udvide dit kendskab til sociale medier, digitale platforme og digital marketing. 
Derfor er det også vigtigt, at du har en interesse for netop dette område. Vi er et team af digitale nørder som brænder for at gøre den digitale forbrugerejse til en oplevelse – og vi elsker at snakke om det. 
Måske har du allerede erfaring fra et studiejob, men vigtigst er det, at du er nysgerrig og har en kreativ sans. 

Som person har du masser af gå-på-mod, er struktureret, en team player og tager ansvar for dine egne opgaver. 

Hvorfor praktik i Danish Crown?
Praktikanter spiller en vigtig rolle i Danish Crown – vi ser det sådan, at du kan bidrage med nyt teori og input fra dine studier. Dette er af stor betydning for Danish Crown i vores søgen efter at sikre en bæredygtig fremtid for fødevarer. Rejsen er stadig lang, og vi kan ikke klare den alene. Dette praktikophold er dermed din chance for at opleve og påvirke Danish Crowns rejse, udvide dit professionelle netværk og krydre dit CV med nye kompetencer fra en international organisation. 
 
Hos Danish Crown tror vi på, at vi kan skabe et netværk af guld, og derfor sørger vi for, at du under dit praktikophold får et fagligt solidt og socialt netværk på tværs af koncernen. Som studerende i Danish Crown inviteres du til at deltage i vores Studenternetværk, hvor praktikanter og studentermedarbejdere mødes flere gange årligt til netværksdage. 

Efter endt praktikophold er der god mulighed for at skrive dit speciale i samarbejde med os.


Det praktiske
Din praktikplads vil blive på vores nye hovedkontor på Danish Crown Vej 1, 8960 Randers. Bussen fra Aarhus til Randers holder meget tæt på hovedindgangen og hvis du er i bil, er det kun en 25 minutters køretur fra Aarhus. 
 
Praktikopholdets tidspunkt er i efteråret 2024 og er som udgangspunkt på 37 timer om ugen. Vi forestiller os, at du starter i medio august og er hos os i ca. 4-6 mdr. frem, men vi aftaler sammen varighed og timetal, så det passer med dit studie og eventuelle valgfag.
 
I Danish Crown har vi mulighed for at udbetale en økonomisk erkendtlighed på 3.375 kr. pr. måned.


Appetit på mere?
Du er velkommen til at kontakte Director for Digital Experiences, Mia Balle Sørensen, på (+45) +4522937943 for at høre mere om praktikstillingen.

Send dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer og indkalder kandidater løbende og tager opslaget ned, når den rette kandidat er fundet.

We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 24,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.