Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Aarhus Symfoniorkester: Praktikstilling som Eventkoordinator

Aarhus Symfoniorkester: Praktikstilling som Eventkoordinator

Aarhus Symfoniorkester søger en initiativrig eventkoordinator i studiepraktik til at styrke orkestrets brand i det aarhusianske studiemiljø.

Aarhus Symfoniorkester er i disse år i gang med en større udviklingsproces, hvor koncerttilbud tilpasses forskellige og mere varierede publikummer, heriblandt unge og studerende. Orkestret har med en aggressiv prispolitik og nye koncertformater lagt en klar linje for ungeindsatsen, men mangler en koordinator med aktiv rod i studiemiljøet til at guide og udvikle processen yderligere.

Derfor tilbyder orkestret nu et attraktivt studiejob, hvor der er kort fra idé til handling og den personlige frihed er ekstrem høj. Som eventkoordinator vil du udfylde en dobbeltrolle som lokal brandambassadør og selvstændig konceptudvikler/-afvikler for Aarhus Symfoniorkesters indsats blandt unge og studerende. I samarbejde med orkestrets marketings- og kommunikationsansvarlige vil du få frie rammer til at forme og udvikle brandindsatsen i studiemiljøet, samt sætte retningen for hvilke lokale events og tiltag, der bedst understøtter samme.

De konkrete arbejdsopgaver formuleres i fællesskab, men forventes at indeholde:

  • Sondring og prioritering af relevante kanaler på byens videregående uddannelser, hvor kommunikationen omkring orkestret vil have størst effekt.
  • Sondring og prioritering af relevante ”venues” og samlingssteder på byens videregående uddannelser, der kan danne ramme om mulige events.
  • Afholdelse af info-events, inkl. at tiltrække publikum til samme.
  • Point-of-contact for potentielle koncertgængere, inkl. at arrangere gruppeture, facilitere rabatter og tilbud samt være go-to brandambassadør/kontaktperson for interesserede studerende.
  • Udvikling af budskaber og marketingsstrategi for at tiltrække relevant publikum fra de videregående uddannelser.
  • Udvikling og udarbejdelse af tilbud i forbindelse med koncerterne, som vil gøre dem – eller oplevelsen omkring dem – ekstra interessante for målgruppen.


Aarhus Symfoniorkester søger således en idérig og analytisk skarp person, der evner at tænke stort og praktisk på samme tid, og som kan arbejde motiveret og selvstændig.

Der er tale om ulønnet studiepraktik på 3-6 måneder med en arbejdstid på 20 timer om ugen som udgangspunkt. Ansættelse fra 12. august 2024 eller umiddelbart herefter. Der er mulighed for fleksible arbejdstider, og vi tager naturligvis hensyn til dine undervisnings- og eksamensaktiviteter, ligesom du ofte vil kunne arbejde hjemmefra / på universitetet.

Samtaler holdes løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt venligst
Jes Vang
Kommunikation & Marketing
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
DK-8000 Aarhus C
M (+45) 41 85 66 33
jeva@aarhus.dk