Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OK: Analytisk stærk Praktikant til optimering af kunderejse

OK: Analytisk stærk Praktikant til optimering af kunderejse

Søger du en praktikplads, hvor du kan få relevant erfaring med analysearbejde og kunderejser? Har du lyst til at gøre en forskel for vores kunder og deres oplevelse af vores produkter? Har du gå-på-mod og energien til at indgå i et ungt team, der arbejder på tværs af projekter, processer og produktudvikling? Og vil du være en del af OK’s nye praktikprogram? Så er det dig, vi leder efter!

Vi er fulde af god energi – også den grønne

Du kender sikkert allerede OK for vores sjove tv-reklamer og mange tankstationer, men vi er faktisk mere end det. Vi er et energiselskab, som understøtter den grønne omstilling, og lige nu oplever vi en stor udvikling og vækst.

Vi tilbyder en praktikplads i vores afdeling Energiteknik

Praktikstillingen hører under vores afdeling Energiteknik, som arbejder med salg af varmepumper og gaskedler samt servicering af varmeinstallationer på oliefyr, gasfyr og varmepumper. Du bliver en del af et ungt team, der arbejder på tværs af afdelingen, hvor vi supporterer alle de andre funktioner i projekter, processer og produktudvikling med et særligt fokus på kundens oplevelse. Du vil få en plads på vores hovedkontor i Viby J, hvor vi til dagligt sidder omkring 450 OK-kolleger.

Vi tror på, at du som praktikant vil kunne bidrage til optimering af vores kunderejse. Det gør vi, fordi vi har mere end 100 unge mennesker ansat i Viby, herunder en masse studerende, der hver dag løfter vigtige opgaver for vores forretning. Vi ved, at du har løsningen, og vi er klar på at overlade et stort ansvar til dig.

Vi forestiller os, at du primært vil beskæftige dig med følgende:

  • Kritisk gennemgang af eksisterende kunderejse fra A-Z
  • Bidrage med forslag og løsninger til optimering af kunderejsen
  • Øvrige analyse opgaver, som kan opstå på tværs af afdelinger og funktioner
  • Ad hoc-opgaver – stort som småt, der løbende skal løses i en stor organisation
  • Deltagelse i vores praktikprogram, hvor du kan forvente personlig og faglig udvikling.


Hvem forestiller vi os, at du er?

Du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du har teoretisk og praktisk erfaring med datahåndtering, procesoptimering og projektledelse, eksempelvis cand.merc. Derudover har du:

  • Interesse for kunderejser og optimering heraf
  • Erfaring med udarbejdelse af analyser og formår at omsætte disse til konkrete handlingsforslag
  • Kendskab og interesse for forretningsudvikling
  • En naturlig forretningsforståelse, et nysgerrigt mindset og en proaktiv tilgang til opgaverne
  • Flair for at omsætte teori til konkrete handlingsforslag, og du er ikke bange for at komme med forslag til forbedringer på baggrund af din analyse og iagttagelser


Vi forestiller os, at din værktøjskasse er fyldt med en masse teoretisk viden, som du gerne vil afprøve i praksis. Vi håber også, at du er interesseret i et længere samarbejde, da vi både ser en værdifuld mulighed i et specialesamarbejde og studiejob i forbindelse med din praktik.

Om vores praktikprogram

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2024. Vores praktikhold tæller ca. 12 studerende på tværs af hele forretningen, og du tjekker løbende ind med dit hold. Fx spiser I fælles frokost hver uge, er på workshops, virksomhedsbesøg og meget mere. Her vil du helt sikkert få et fællesskab og nogen, du kan sparre med, udover din mentor og dine kolleger i Energiteknik.

Og så skal vi selvfølgelig huske at nævne vores interne netværk, OK Ung. Vi har mere end 100 unge kolleger tilknyttet vores hovedkontor i Viby, som mødes til faglige og sociale arrangementer hele året rundt.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, så kontakt Projekt- og Konceptchef, Karen Aaen Henberg, på telefonnummer: 2095 6959.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:
Løbende