Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OK: Praktikant til strategisk markedsudvikling med kommercielt fokus

OK: Praktikant til strategisk markedsudvikling med kommercielt fokus

Søger du en praktikplads, hvor du kan få relevant erfaring med markedsanalyser, forretningsudvikling og udarbejdelse af konkrete handlingsforslag? Og hvor du får lov til at bidrage til både strategi og udvikling samt i channel management? Og vil du være en del af OK’s praktikprogram til efteråret? Så er det dig, vi leder efter!

Vi er fulde af god energi – også den grønne
Du kender sikkert allerede OK for vores sjove tv-reklamer og mange tankstationer, men vi er faktisk meget mere end det. Vi er ét af Danmarks største energiselskaber og en væsentlig aktør på el- og naturgasmarkedet med et skarpt fokus på at styrke kundeoplevelsen og på udviklingen af nye services og løsninger. Det skal du bidrage til!

Vi tilbyder en praktikplads i vores afdeling El og naturgas

Du møder ind på OK’s hovedkontor i Viby J, hvor vi til dagligt sidder ca. 450 OK-kolleger. Her får du en plads i vores afdeling for El og naturgas. Du bliver en del af et passioneret team på syv, et mix af fastansatte og studentermedhjælpere, som sammen har ansvaret for at udvikle og implementere produktstrategier på el. og naturgasmarkedet – både på B2C og B2B.

Vi ser, at en praktikant kan komme ind og bidrage til udviklingen af vores produktstrategier og forretningsudvikling, og vi er klar på at overlade et stort ansvar til dig.

Vi forestiller os, at du primært vil beskæftige dig med følgende:

 • Konkurrentovervågning og -analyser
 • Kundeanalyser og identifikation af nye salgskanaler
 • Cost-benefit-analyse og evaluering af initiativer inden for markedsføring, salg og kundefastholdelse
 • Udarbejdelse af rapporter der samler de vigtigste tendenser på el- og naturgasmarkedet
 • Prisstatistikker og Ad-hoc opgaver
 • Deltagelse i vores praktikprogram, hvor du kan forvente personlig og faglig udvikling.


Hvem forestiller vi os, at du er?

Du er i gang med en videregående uddannelse, der berører emner som analyse, strategi, marketing og forretningsudvikling, eks. Cand.merc. Derudover har du:

 • Et kommercielt mindset
 • Kendskab og interesse for markedsovervågning og forretningsudvikling
 • Interesse for udarbejdelse af konkurrent- og markedsanalyser, som du omsætter til konkrete handlingsforslag
 • Mod på at komme med dine forslag til forbedringer på baggrund af analyse og iagttagelser, ligesom du er nysgerrig og proaktiv
 • Erfaring med brugen af Excel og PowerPoint.


Vi forestiller os, at din værktøjskasse er fyldt med en masse teoretisk viden, som du gerne vil afprøve i praksis. Vi håber også, at du er interesseret i et længere samarbejde, da vi ser en værdifuld mulighed i et specialesamarbejde samt mulighed for at fortsætte i et studiejob efter endt praktik.

Om vores praktikprogram

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2024. Vores praktikhold tæller ca. 12 studerende på tværs af hele forretningen, og du tjekker løbende ind med dit hold. Fx spiser I fælles frokost hver uge, er på workshops, virksomhedsbesøg og meget mere. Her vil du helt sikkert få et fællesskab og nogen, du kan sparre med, udover din mentor og dine kolleger i El og naturgas.

Og så skal vi selvfølgelig huske at nævne vores interne netværk, OK Ung. Vi har mere end 100 unge kolleger tilknyttet vores hovedkontor i Viby, som mødes til faglige og sociale arrangementer hele året rundt.

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, så kontakt Jesper Holm Therkildsen på telefonnummer +45 2463 2190

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:
Løbende