Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OK: Praktikplads som Business Development Intern

OK: Praktikplads som Business Development Intern

Søger du en praktikplads, hvor du kan få relevant erfaring med analysearbejde og OK’s vækstrejse? Trives du med at løse komplekse problemstillinger, og ved du mere end de fleste, når det kommer til strategi og forretningsudvikling? Så har vi praktikstillingen til dig.

Vi er fulde af god energi – også den grønne

OK er et af Danmarks største energiselskaber. Vi har i mere end hundrede år leveret energi til tusindvis af forbrugere og virksomheder i hele Danmark, og det gør vi fortsat- Danmark står midt i en historisk grøn omstilling. En omstilling, som vil få stor betydning for alle danskere. I OK er vi i fuld gang med at omstille vores forretning, så vi også i fremtiden kan være en seriøst nøglespiller på energimarkedet.

Vi tilbyder en praktikplads i Strategy & Business Development

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med dine 12 kolleger i afdelingen og med flere forskellige forretningsområder i selskabet. Du vil hurtigt få mulighed for at opbygge et stærkt kendskab til organisationen, og vil få selvstændigt opgaveansvar.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Bidrage til vores 2025 strategi og strategisk vigtige projekter
  • Løse komplekse problemstillinger i samarbejde med projektteamet
  • Udarbejde stærke analyser i f.eks. Excel, som understøtter beslutningsoplæg og strategiske anbefalinger til direktion og ledelse
  • Strukturere og udarbejde skarpe præsentationer i PowerPoint til direktion og ledelse


Selvom vi arbejder deadline-baseret, vil du få en høj grad af frihed under ansvar. Heri vil du selv skulle finde løsninger på komplekse problemstillinger, udfordrer eksisterende praksis og tænkning og komme med anbefalinger til teamet.

Hvem forestiller vi os, at du er?

Du er i gang med kandidaten på en videregående uddannelse, hvor du har teoretisk og praktisk erfaring med projektledelse, strategi og forretningsudvikling, eksempelvis cand.merc. Derudover kan du nikke genkendende til:

  • Du vil på sigt gerne arbejde med forretningsudvikling, M&A, strategiudvikling- og eksekvering samt projektledelse af strategiske forretningsprojekter
  • Du har sans for tal og analyser og har en god forretningsforståelse
  • Du kommer gerne med idéer og optimeringsforslag på baggrund af den analyse og de iagttagelser, du gør dig i jobbet
  • Du har ansvarsfølelse omkring kvaliteten af dit arbejde, ligesom du evner at samarbejde med mange forskellige fag- og personprofiler
  • Samtidig er du imødekommende, nysgerrig af natur og en ægte holdspiller


Vi forestiller os, at din værktøjskasse er fyldt med en masse teoretisk viden, som du gerne vil afprøve i praksis. Vi håber også, at du er interesseret i et længere samarbejde, da vi både ser en værdifuld mulighed i et specialesamarbejde og mulighed for et studiejob efter din praktik.

Om vores praktikprogram

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2024. Vores praktikhold tæller ca. 12 studerende på tværs af hele forretningen, og du tjekker løbende ind med dit hold. Fx spiser I fælles frokost hver uge, er på workshops, virksomhedsbesøg og meget mere. Her vil du helt sikkert få et fællesskab og nogen, du kan sparre med, udover din mentor og dine kolleger i Strategy & Business Development.

Og så skal vi selvfølgelig huske at nævne vores interne netværk, OK Ung. Vi har mere end 100 unge kolleger tilknyttet vores hovedkontor i Viby, som mødes til faglige og sociale arrangementer hele året rundt.

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, så kontakt Sebastian Søndergaard Nikolaisen på telefon 2343 0661.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:
Løbende