Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OK: Praktikplads som Cloud Native Udvikler

OK: Praktikplads som Cloud Native Udvikler

Søger du en praktikplads, hvor du kan få relevant erfaring med udvikling af en Cloud Native Developer Platform? Brænder du for at få erfaring inden for de helt nye teknologier og strategier? Og vil du være en del af OK’s praktikprogram? Så er det dig, vi leder efter!

Hos OK er der fuld tryk på forretningsudviklingen, og vi søger derfor praktikanter til vores Developer Platform team.

Vores IT-afdelingen består af +90 kolleger, som du selvfølgelig bliver en del af. Derudover bliver du også en del af vores praktikprogram med fokus på personlig og faglig udvikling. Endvidere inviteres du til vores eget ”OK Ung netværk” for studentermedhjælpere og praktikanter. Du bliver således en del af et ungt miljø med over 100 unge medarbejdere.

Vi er fulde af god energi – også den grønne
OK er et ambitiøst energiselskab, som understøtter den grønne omstilling, og lige nu oplever vi en stor udvikling og vækst.
Platform teamet udvikler og vedligeholder OK’s interne Developer Platform, baseret på Kubernetes i Google Cloud.

Vores dygtige udviklingsteams i OK udvikler micro-services i .NET efter moderne principper, og det er Platform teamets opgave at facilitere med standardiserede processer, tools, vidensdeling og konsulenttimer, hvilket bidrager til at kunne levere forretningsværdi på en topmoderne måde.

Hvis du finder GitOps og ”Infrastructure as Code” interessant og vil lære mere om ArgoCD, Terraform, Docker, Helm, samt andre spændende Cloud Native teknologier, samt brænder for at opfinde, optimere og automatisere udviklingsprocesser i Cloud Native land, eller bare brænder for at dykke ned i dem, så vil OK være et godt match for dig.

Vi tilbyder praktikpladser i vores IT-afdeling

Praktikstillingerne hører under vores Platform team og du vil få en plads på vores hovedkontor i Viby J, hvor vi til dagligt sidder omkring 500 OK-kollegaer. Udover vores praktikprogram og praktikløn under praktikperioden, tilbyder vi – for de rette praktikanter – studiejob efter praktikken.

Vi forestiller os, at du primært vil beskæftige dig med følgende:

 • Kontinuerlig behovsafstemning med vores udviklingsteams.
 • Udvikling på Developer Platformen.
 • Procesoptimering.
 • Implementering af features.
 • Driftsstøtte.
 • Deltagelse i vores praktikprogram, hvor du kan forvente personlig og faglig udvikling.


Hvem forestiller vi os, at du er?
Som praktikant hos OK forventer vi ikke, at du kender en masse teknologier på forhånd, men vi foretrækker, at du har arbejdet med containerteknologi.

Derudover har du:

 • Gode evner til at erhverve dig ny viden og brænder for at udvikle software
 • Lyst til at deltage aktivt i et team og bidrage til, at teamet når de mål der er sat i fællesskab
 • En imødekommende tilgang og arbejder proaktivt
 • Mod på at byde ind i forhold til de daglige opgaver
 • Erfaring med at kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale


Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, eller har du spørgsmål til praktikstillingen, så kontakt IT Drift- og infrastrukturchef Jesper Hougaard Andersen på telefonnummer: 53352117

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:
Løbende