Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Krifa: Mødekonsulent

Krifa: Mødekonsulent

Et godt job med mange karrieremuligheder!
Leder du efter et job i faste og gode rammer, med stor medlemskontakt og mange karrieremuligheder på sigt – så har vi jobbet til dig! Krifa søger nu deltids mødekonsulenter til et nyopstartet team med tilknytning til vores allerede fantastiske salgsafdeling.

Som mødekonsulent i Krifa vil du via telefonen booke møder med potentielle medlemmer til vores salgsrådgivere. Du åbner døren til medlemmerne, hvor du giver et godt førstehåndsindtryk, afdækker behovet for a-kasse, lønsikring og fagforeningsprodukter og sikrer en god efterfølgende oplevelse hos både medlem og kollega.

Kan du tale med mennesker og samtidig skabe resultater?
Vi prioriterer kvalitet og gode medlemsoplevelser højt, og samtidig bliver du en del af et energisk, dynamisk og udviklende miljø med højt til loftet. Det er vigtigt, at du ved hver medlemskontakt formår at sætte dig i medlemmets sted, og skabe klarhed over de muligheder Krifa kan hjælpe med. For at lykkes i rollen som mødekonsulent kræves gode kommunikationsevner, et stort personligt drive og et medfødt vindergen!

Da vi skal lykkes som team, er det vigtigt, at du, udover egen succes, også bidrager til fælles sparring, hjælp og udvikling. Vi er som team afhængig af hinanden både fagligt og socialt, hvilket også er vigtigt, at du bidrager til.

Du er den rette kandidat hvis:

  • Du har erfaring fra mødebooking eller telemarketing – dog ikke et krav
  • Du har gerne erfaring med salg og service
  • Du har drive og gåpåmod
  • Du er vedholdende i din tilgang til opgaver
  • Du er ansvarsbevidst og mødestabil
  • Du har vindermentalitet helt ud i fingerspidserne


Favorable vilkår og gode karrieremuligheder

Vi vægter sammenhold og udvikling højt, hvorfor vi investerer i dine personlige samt faglige kompetencer til at skabe resultater nu og til fremtiden. Det er vigtigt, at du hele tiden bestræber dig på at blive bedre og lykkedes med dine opgaver. Jobbet kan derfor også være et naturligt springbræt til videre karriere her i Krifa eller branchen.

Arbejdsstedet er på Krifas hovedkontor i Aarhus N. Her får du gode fysiske forhold i et super fedt hus. Lønpakken består af en fast grundløn samt andre gode medarbejderfordele såsom gratis brug af vores fitnessrum, rabataftale på telefonabonnement, julefrokoster, koncernfester, sommerfester mm.

Vi søger timelønnede kolleger (8 timer om ugen i gennemsnit) med eventuel mulighed for fuldtid på sigt.

Arbejdstid: Mandag til torsdag, som udgangspunkt i tidsrummet fra kl. 15:00 – 20:00. Vi er dog fleksible, så der vil efter aftale være mulighed for at placere sine vagter på andre tidspunkter, hvis det passer bedre.

Har du lyst til at høre mere om jobbet og komme til en samtale hos os?
Så send en kort ansøgning sammen med dit CV + evt. relevante papirer til os på linket. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rette – så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du gerne høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte salgs- og afdelingschef Shahab Milani på smi@krifa.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningfrist og samtaler: Søg hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet de rette.
Arbejdssted: Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N
Arbejdstid: 8 timer/uge
Tiltrædelse: 15. april eller 1. maj