Den første danske Lidl-butik åbnede i 2005. I dag har vi over 130 butikker i Danmark og ambitioner om at åbne endnu flere; vi vil være danskernes førstevalg. Det er samme høje ambitionsniveau, der har gjort os til Europas største dagligvarekæde, realiseret vores ekspansion til USA, vores online salg af varer i Kina og vores mere end 10.800 Lidl-butikker, som er fordelt i 32 lande verden over. Hvis dine ambitioner er lige så grænseløse som vores, finder du ikke et bedre match – eller bedre muligheder for at gøre dem til virkelighed. 

I Danmark har vi på nuværende tidspunkt hovedkontor i Kolding, men i sommeren 2023 flytter vi til vores nye, innovative hovedkontor på Godsbanen i Aarhus – mere centralt bliver det ikke! På hovedkontoret kan du bl.a. lykkes inden for Finance, IT, Buying, Finance, HR, Central Logistics, Marketing og meget mere. Vi har et væld af muligheder til dig, der drømmer om at tage ansvar og skabe resultater. 

Læs mere om en karriere hos Lidl på karriere.lidl.dk

Sammenhold er vinderhold

Hos Lidl bliver du en del af en ambitiøs international koncern, hvor vi er drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere resultater. Det gør vi i en hverdag, hvor vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt og støtter hinanden, fordi vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Fra din første dag, får du et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden.

Vi har en plan med dig

Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb, der ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche. Men som med de fleste ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan, for at gøre det nemt for dig.