Systemate leverer omfattende og specialudviklede softwaresystemer når en standardløsning ikke er tilstrækkelig! Vores kunder er blandt de førende i arbejdet med den grønne omstilling og en del af kritisk dansk infrakstruktur, og som leverandør af stærke IT løsninger til dem, er vi stolte af, at være en del af den danske grønne omstilling.

 

Systemate er en af Danmarks førende it-virksomheder. Vi er specialiserede i at bygge omfattende og driftskritiske it-systemer op fra bunden. Det har vi gjort i over 20 år, og heldigvis har vi nogle af branchens dygtigste folk, der gør denne store opgave til en leg.

Vi har både kunder i den private sektor og i den offentlige sektor, og har i mange år været en prominent leverandør af skræddersyede softwaresystemer til den danske forsyningssektor.

 

Vi leverer software, der spiller en direkte rolle i den grønne omstilling i Danmark – det vi kalder for Grøn Software. Med vores grønne software, bidrager vi til genbrug og genanvendelse i det danske retursystem.

 

Systemate er et udviklingshus, der består af ca. 100 skarpe hjerner. Vores mål er at bygge software, der er fuldkommen tilpasset vores kunders behov – både nu og i fremtiden. Lige netop derfor består over 80% af Systemates samlede arbejdsstyrke af de dygtige folk, der bygger denne software.

 

Så uanset hvilken softwareløsning vores kunders forretning kræver, er det vores ypperste mål at være vores kundes vigtigste samarbejds- og sparringspartner på området for deres digitale fremtidssikring.

Systemate har en stærk platform, der kan bære vores kunder frem mod en digital sikker fremtid. Med specialudviklet software, der giver differentierede muligheder for at løse de driftskritiske udfordringer, der er bygget med de bedste teknologier, der sikre en fleksibel og fremtidssikret platform.