Stedet, hvor studerende og virksomheder mødes

I Studenterhus Aarhus styrker vi relationen mellem studerende og virksomheder.
Vi holder løbende brobygningsarrangementer, hvor virksomheder og studerende mødes, og vi søger altid nye veje til at skabe netværk.

Vi arrangerer blandt andet student advisory boards, hvor studerende besøger en virksomhed og hjælper den med en problemstilling gennem en tre-fire timers brainstorm. 
Vi holder jobcrawls, foredrag, morgenmadsmøder og meget andet. 
Følg med i vores aktiviteter i kalenderen, via vores nyhedsbrev eller på Facebook.

Vi formidler studiejob, praktikpladser og projektsamarbejder. Se opslagene i vores Studiejob- og praktikbørs.

Din indgang til Østjyllands virksomheder

80% af alle job bliver besat gennem netværk. Så hvordan får du adgang til disse job?

I Studenterhus Aarhus holder vi forskellige brobygningsarrangementer for at opbygge og styrke det professionelle netværk mellem studerende og virksomheder.

Hvis du vil have en endnu tættere relation til Østjyllands virksomheder og indflydelse på, hvilke aktiviteter vi skal lave i Studenterhus Aarhus, kan du blive frivillig i vores erhvervsgruppe. Læs mere om erhvervsgruppen her.

Din indgang til byens studerende

I Studenterhus Aarhus har vi kontakt til mere end 50.000 studerende på alle de videregående uddannelser i Aarhus og kender de forskellige uddannelser.

Brug os som sparringspartner, videnscenter og rekrutteringskanal når du vil samarbejde med studerende. Vi rådgiver og hjælper med processen, når du skal bruge en praktikant, studentermedhjælper eller lignende. Vi kommer gerne på besøg, hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan samarbejde med studerende.

Kontakt: Erhvervskoordinator, Liv Kappel på email: liv@studenterhusaarhus.dk

Din virksomhed kan blive erhvervsmedlem af Studenterhus Aarhus og få gratis rekruttering året rundt, løbende tilbud om brobygningsarrangementer og opdateringer fra uddannelsesmiljøerne i Aarhus. Læs mere under “Bliv erhvervsmedlem”.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21