SILHORKOs aktiviteter er koncentreret omkring udvikling, fremstilling, salg og service af komplette vandbehandlingsløsninger inden for drikkevand og teknisk vand, herunder kedelvand, procesvand, kølevand og skyllevand.

 

Vores primære kunder er vandforsyning, energiforsyning, institutioner og industrivirksomheder.

 

SILHORKO har arbejdet med ren vandbehandling siden 1936 og beskæftiger i dag mere end 400 medarbejdere fordelt på 23 kontorer i Europa. Udenfor Danmark sælges vores vandbehandlingsanlæg under navnet EUROWATER.

 

Vores hovedkontor og fabrik ligger i Stilling, midt mellem Aarhus og Skanderborg. Området bliver også kaldt Water Valley.

 

I efteråret 2020 blev Silhorko-Eurowater en del af Grundfos. Grundfos er pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. Som en global pumpevirksomhed leverer Grundfos energi- og vandeffektive løsninger og systemer til en bred vifte af applikationer, herunder vandbehandling til vandforsyninger, industrier og bygninger. SILHORKO understøtter Grundfos’ mission med banebrydende vandbehandlingsløsninger.

 

Vi har udviklet intelligente, bæredygtige og effektive vandbehandlingsløsninger med henblik på at minimere vand- og energiforbrug.