Dieter Betz: Vilde eventyr på vinger

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dieter Betz: Vilde eventyr på vinger

4. november kl. 19:00 - 21:00

Gratis – 20DKK
Oplev eventyreren, luftkaptajnen og flystyrt-overleveren Dieter Betz i Studiecaféen den 4. november – gratis for medlemmer af Studenterhus Aarhus!
I 2020 arrangerer Studenterhus Aarhus foredragsrækken Store Personligheder, hvor du har mulighed for at møde nogle af de største, vildeste og mest spændende personligheder du nok aldrig har hørt om.
Til det første foredrag den 4. november kan du møde eventyreren, luftkaptajnen, testpiloten, kunstflyveren, bush-piloten og flystyrt-overleveren Dieter Betz, der har mere end 20.000 flyvetimer bag sig. Dieter har krydset Nordatlanten i små flyvemaskiner syv gange, og har besøgt 123 lande. I to år fløj han som bush-pilot i Guyana, og flyver stadig på specialopgaver over hele verden – særligt i Alaska, Canada, Island og i tørre ørkenområder.
Dieter Betz er også mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub, hvor han siden 1992 har været en del af det eksklusive rejseselskab. Han har levet syv somre i Alaskas vildmark som naturfotograf for at studere Grizzly-bjørne på nærmeste hold, taget på foto- og filmekspeditioner til Afrika og Sydamerikas jungler, Galapagos-øerne, Australien og Malaysia og dykket på koralrev verden over. Dieter Betz begyndte sin flyverkarriere som 15-årig, og har til dato overlevet hele tre flystyrt.
Kom og hør Dieters historie, stil spørgsmål og bliv inspireret.
____
GRATIS adgang for medlemmer af Studenterhus Aarhus*
20,- for ikke-medlemmer
Hent eller køb din billet via billetlinket
Dørene åbner kl. 19.00
Foredraget begynder kl. 19.30
____
Dette arrangement er skabt af frivillige fra Kulturgruppen i Studenterhus Aarhus. Har du lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab, og lave fede arrangementer som dette, så kig forbi vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om hvordan DU kan komme med i Kulturgruppen: https://studenterhusaarhus.dk/…/bliv…/kulturgruppen
COVID-19:
Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at undgå yderligere smitte med covid-19, men vi har brug for din hjælp. Husk venligst at:
– Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
– Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder.
– Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.
– Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen.
– Hold afstand og bed andre tage hensyn.
– Bliv hjemme og kontakt din læge, hvis du føler dig sløj.
_____
Debatskabende arrangementer i Studenterhus Aarhus støttes af FO-Aarhus

Detaljer

Dato:
4. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis – 20DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Studenterhus Aarhus

Sted

Studenterhus Aarhus
Nordre Ringgade 3
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86 18 30 21
Hjemmeside:
www.studenterhusaarhus.dk