Hjertekonference

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjertekonference

8. oktober kl. 09:00 - 9. oktober kl. 21:00

kr.150 – kr.900

Sind og krop har længe været adskilt i vores måde at tænke og handle på i denne del af verden, men såvel forskning som kulturinstitutioner sætter i disse år fokus på, hvor vigtigt det er at integrere dem. Vi inviterer derfor til en to dage lang konference om hjertet, som jo har den unikke egenskab, at det både ses som centrum for kroppen og for følelseslivet.

Studenterpræsterne i Aarhus arbejder i vores daglige virke med at hjælpe studerende til at være til stede i deres hverdag og deres krop, og det er i forlængelse heraf, at vi afholder Hjertekonference i samarbejde med Studenterhus Aarhus, Folkeuniversitetet i Aarhus og VIA University College Campus C.

Konferencen har til formål at undersøge hjertet så bredt som muligt. Vi vil gå ind i spørgsmål som: Hvad har tro og hjerte med hinanden at gøre? Hvordan arbejder hjertet og hjernen sammen under sygdom? Hvad sker der i kroppen, når man bliver forelsket? Hvordan mærker man sit hjerte i hverdagen? Hvordan kan kroppen bruges terapeutisk? Hvordan bruges hjertet som metafor i vores salmedigtning?

Sammen med en række foredrag afholder vi workshops med eksempelvis sang og meditation, så vi får kroppen og hjertet med.

Dato og tid: fredag-lørdag d. 8.-9. oktober 2021

Sted: Aarhus, VIA University College Campus C, auditorium A0.41

Pris: 900 kr. for to dages konference inkl. frokost og aftensmad begge dage. 300 kr. for en billet til at streame konferencen online.

Studiepriser: 300 kr. for to dages konference inkl. frokost og aftensmad begge dage. 150 kr. for en billet til at streame konferencen online.

Hele programmet kan findes her: https://studenterpraest-au.dk/program-hjertekonferencen/

 

Detaljer

Start:
8. oktober kl. 09:00
Slut:
9. oktober kl. 21:00
Pris:
kr.150 – kr.900

Arrangør

Studenterpræsterne i Aarhus

Sted

VIA University College Campus C
Ceresbyen 24
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps