Kompot: iomfro

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kompot: iomfro

13. oktober kl. 20:00 - 23:00

40kr. – 60kr.
Køb billet

 

Oplev den fantastiske sanger og sangskriver iomfro i Studenterhuset!

 

iomfro laver poetisk pop, med tekster der handler om at føle alt for meget, og føle, at andre siger én for lidt. Musikken er legende, dansabel og et bragende nyt indspark på den dansksprogede scene.

 

iomfro debuterede d. 8 marts 2021, og siden er det gået stærkt. Med omtale i både Politiken, GAFFA og Soundvenue samt fast rotation på P6 Beat og koncert på SPOT Festival og på landsdækkende TV til Kronprinsparrets Priser, er iomfros poetiske og anti-ekstreme pop for alvor ved at markere sig på den danske musikscene.

 

Teksterne sætter i følsomme og finurlige vendinger ord på overgangen fra teenageårene til voksenlivet med relaterbare tekster om ensomhed, kærlighed og tankemylder hos generation z. Udtrykket er iscenesat uperfekt og bevidst tilfældigt og en stikprøve af at være i 20’erne i 2020’erne. iomfro er kunstner-alias for musiker og sangskriver Alma Kjær Agergaard.

 

Inden koncerten vil du kunne opleve professor ved Musikvidenskab på Aarhus Universitet Morten Michelsen fortælle om musikkritikken, de seneste års opmærksomhed på kønnets rolle, på de forskellige måder at skrive musikkritik på, og på de kanaler som kritikken går igennem.

 

BILLETTER:

 

Forsalg: 40,- (medlemmer) / 60,- (ikke-medlemmer)
Dørsalg: 40,- (medlemmer) / 60,- (ikke-medlemmer)

 

Hent din billet her: https://event.it/studenterhusaarhus/1rxvnt

 

Dette arrangement er en del af arrangementsrækken KOMPOT – Ny musik, Ny Viden, Nysgerrighed!, som er støttet af Tuborgfondet. Arrangementet er også en del af Newbees 2021 i Studenterhus Aarhus, hvor vi sætter fokus på upcoming musik, og det musikalske vækstlag.

 

Debatskabende arrangementer i Studenterhus Aarhus er støttet af FO-Aarhus.

Detaljer

Dato:
13. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
40kr. – 60kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Studenterhus Aarhus
Nordre Ringgade 3
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86 18 30 21
Hjemmeside:
www.studenterhusaarhus.dk