Studenterhus Aarhus // internationalt studenterhus

INTERNATIONALT STUDENTERHUS

Studenterhus Aarhus er mødested for studerende fra hele verden, der studerer i Aarhus i kortere eller længere tid. Gennem en række internationale projekter arbejder vi for at gøre afstanden mellem danske og internationale studerende kortere - både i overført betydning og helt konkret ved at tilbyde fysiske rammer, at mødes i.


Vi holder ugentlige International Nights, der er fest, hygge og hænge-ud-aftener i Studiecaféen hvor alle studerende er velkomne, og vores frivilligegruppe IGroup arrangerer desuden forskellige aktiviteter for internationale og danske studerende lige fra udflugter til Legoland og Skagen til standup, brætspilsaften og meget mere.


Studenterhus Aarhus står desuden bag venskabsprogrammet Friendship Ambassador, hvor internationale og danske studerende tilbydes kulturoplevelser i Aarhus de sammen kan benytte, madklubben Internationalize With Us hvor udenlandske ph.d.'er og post.docs får danske madklubfamilier og løbeklubben Run for Friendship, der både tilbydes studerende samt danske og internationale medarbejdere i aarhusianske virksomheder.

 

ESN AARHUS

Erasmus Student Network i Aarhus er en del af Studenterhus Aarhus.

Læs mere om ESN Denmark her!

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21