Erhvervsmedlemmer // Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og teknologi. Vi er en non-profit virksomhed, som er sat i verden for at skabe værdi, vækst og velfærd i Danmark. 
 
Hos os finder du kompetencer inden for metodevalg, innovation, design, interaktion, teknologivalg, hardware og programmering. 
 
Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger, primært virksomheders og organisationers behov for at omsætte de nyeste forskningsresultater til innovative løsninger. Vi praktiserer anvendelsesorienteret it-forskning på en særlig måde. Vi kalder det forskningsbaseret brugerdrevet innovation, der samtænker kommerciel relevans, forskning og brugerinddragelse. Brugere inddrages i alle innovationsforløbets faser. Dermed sikrer vi, at design og funktionalitet udspringer af reelle behov og udfordringer.  
 
Vores forsknings- og udviklingsprojekter er den motor, der skaber ny viden. Den bringer vi i spil som konsulentydelser og videreformidler den i instituttets vidennetværk. På den måde yder Alexandra Instituttet et bidrag til at forbedre danske virksomheders innovationsprocesser og øge deres konkurrenceevne.


Læs mere om Alexandra Instituttet her
 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21