Erhvervsmedlemmer // Business Djursland

Business Djursland

Business Djursland er en sammenlægning af de to foreninger Djursland Erhvervsråd og Syddjurs Erhvervsforening. Vores mission er at være din fortrukne samarbejdspartner, når det handler om erhvervsaktivitet på Djursland. Vi er en ny interesseorganisation for erhvervsvirksomheder og personer med interesse i erhvervslivets udvikling på Djursland. Vi rådgiver og videregiver værdifuld viden på kryds og tværs af virksomheder, iværksættere og kommunerne. Vi er ambitiøse og ønsker sammen at skabe vækst på Djursland gennem udvikling for den enkelte, og at samarbejde med andre erhvervsrelaterede foreninger med henblik på at skabe gensidig vækst og udvikling.

Som medlem er du en del af et fællesskab, der arbejder for at styrke erhvervslivet og erhvervsklimaet på hele Djursland. Sammen med vores medlemmer, er det vores mål at skabe et stærkt samlet Djursland, hvor vi står sammen om muligheder og udfordringer. Uafhængig af politiske vinde.

Vores organisation er et fælles talerør strategisk og politisk. Vi repræsenterer tæt ved 400 små og store virksomheder på Djursland og oplever en solid opbakning til vores arrangementer. På vores arrangementer vil du få input til de udfordringer du har i hverdagen.

Vi giver dig nem og hyggelig adgang til viden, relevante og oplysende events og sparring med andre medlemmer, som kan blive værdifulde at samarbejde eller sparre med.

Læs mere om Business Djursland her.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21