Erhvervsmedlemmer // Erhverv Aarhus

Erhverv Aarhus


Erhverv Aarhus er den lokale og uafhængige erhvervsorganisation, som fokuserer på at styrke og optimere rammebetingelserne for at drive virksomhed i Aarhus-området.
 
Som en proaktiv erhvervsorganisation er Erhverv Aarhus en markant dialogpartner omkring erhvervsudvikling i Aarhus og Region Midtjylland.

Gennem en række aktiviteter skaber Erhverv Aarhus rammerne for relationer mellem erhverv, uddannelse, forskning, kultur og det offentlige. Et særligt fokus er internationalisering. Gennem International Community arbejder Erhverv Aarhus på at styrke relationer  mellem virksomheder – og mennesker på tværs af grænser.  

Erhverv Aarhus ledes af en bestyrelse på 9 erhvervsperson, som bliver valgt på den årlige generalforsamling. De er med til at sikre rammerne og den strategiske fremtid for Erhverv Aarhus. 

Tre af bestyrelsesmedlemmerne fungerer samtidig som organisationens forretningsudvalg, som varetager organisationens ”daglige husholdning” i form af drift og økonomi.

Indflydelse, indsigt og inspiration er de grundværdier Erhverv Aarhus bygger på, og som en organisation i bevægelse arbejder de dynamisk på at præge Aarhus-området i en positiv retning"


Læs mere om Erhverv Aarhus her 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21