Erhvervsmedlemmer // IDA

IDA


Ingeniørforeningen, IDA er en moderne interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. Vi har over 94.000 medlemmer og varetager både ansattes, lederes og selvstændiges interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø samt teknologi og forskning.

IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.


Studiemedlem i IDA
Studietiden er en spændende periode, og det gælder om at få det bedste ud af den. Det er både nyt, sjovt og lærerigt, men det kan også være lidt af en udfordring.

IDA vil gerne være med til at give dig som ingeniørstuderende eller studerende på en naturvidenskabelig uddannelse en god studietid og hjælpe dig godt i gang med at rådgive dig om stort som småt, give dig økonomske fordele samt ruste dig til din kommende karriere.

Det første studieår er gratis og derefter koster et IDA-studiemedlemskab kun 20 kr. om måneden, som giver dig adgang til en lang række studiefordele..

Læs mere her 


Kontakt IDA på AU & IHA
Har du spørgsmål, forslag eller ønsker til kommende arrangementer eller dit studiemedlemskab, er du altid velkommen til at kontakte os på au@ida.dk eller iha@ida.dk.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21