Erhvervsmedlemmer // IKEA

IKEA


IKEA tilbyder et bredt sortiment af funktionelle og veldesignede boligindretningsprodukter til lave priser.

 

Om IKEA Aarhus
IKEAs vision er at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde et bredt sortiment af funktionelle og veldesignede boligindretningsprodukter til priser, der er så lave, at så mange mennesker som muligt har råd til at købe dem. Men vi gør det også ved at skabe gode oplevelser – og ved at være en god nabo.
 
I IKEA Aarhus er vi over 400 medarbejdere, som alle står klar til at give vores besøgende en rigtig god oplevelse. Blandt vores medarbejdere er vi stolte af at have en stor mangfoldighed – vi har ansatte mellem 16 og 75 år med mere end 10 forskellige nationaliteter. Siden vi åbnede vores IKEA varehus her i Aarhus har vi haft en stor tilknytning til byen. Herunder også til de mere end 50.000 studerende, som årligt besøger os eller måske endda bliver en af vores nye kollegaer. Vi har rigtig mange studerende som deltidsansatte i varehuset, og de er med til at give vores besøgende en god oplevelse i varehuset.
 
Hos IKEA Aarhus ønsker vi at være en del af nærmiljøet. Derfor har vi gennem flere år engageret os i forskellige lokale formål – blandt andet Festugen og Børnenes Kontor i Aarhus, hvor vi sammen med vores kunder har doneret bløde julepakker til kommunens udsatte børn. 
 
Den 9. april 2013 tog vi officielt første spadestik til et nyt, større og mere moderne IKEA varehus her i Aarhus. Byggeriet er i fuld gang, og vi glæder os til at kunne åbne dørene til endnu mere inspiration og endnu flere gode oplevelser på de 31.500m2, hvor alt er samlet under ét tag og med en restaurant med plads til 550 besøgende. Det nye IKEA Aarhus åbner i sommeren 2014
 

Læs mere om os her 
 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21