Erhvervsmedlemmer // IMPACT

IMPACT

 

Hos IMPACT tæller vi 85 medarbejdere med base i Aarhus og København, og vi har positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. I vores kompetence-palet  kombinerer vi faglig excellence inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere, såsom HAY, LEGO, Noa Noa, Tøjeksperten, Kaufmann og Imerco samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Kamstrup og Syd Energi. Vi tror på, at resultaterne kommer, når man arbejder professionelt og har det sjovt samtidigt – det gælder i høj grad blandt kollegaer, men også i relation til vores kunder.

 

Som medarbejder hos IMPACT bliver man en del af et team af knalddygtige kolleger, som man kan regne med. Og som man kan sparre med. For vi har fokus på at dele og udvikle vores viden – på tværs af organisationen.

 

Vi vækster i øjeblikket og ansætter løbende nye medarbejdere og praktikanter. Måske er det lige præcis dig, der er vores nye, digitale talent? Du kan læse mere om IMPACT her.

 

#IMPACTwithus

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21