Erhvervsmedlemmer // Inspari

​Inspari

Inspari er et konsulenthus med fokus på business intelligence. For os handler business intelligence om meget mere end data. Det handler om mennesker, der er i stand til at handle aktivt på baggrund af ny viden og derigennem træffe bedre beslutninger. Vi arbejder hver dag passioneret og dedikeret på at gøre ambitiøse virksomheder (endnu) mere data-drevne. Derfor tænker vores +95 medarbejdere hele vejen rundt om vores kunders behov i specialistteams inden for servere, data, software og forretningsudvikling. Vi sætter os selv i spil og vi tager alle data personligt. Og vi råder vores kunder til at gøre det samme.


Mød Heartwork-kulten
På vores kontorer i Lystrup og Hørsholm samler vi på hele mennesker, der fagligt og menneskeligt er i absolut topklasse. Her er plads til alle, der har kvaliteterne på plads og motivationen til at løfte i flok. Fra talenter til specialister. Vi kalder vores kultur for Heartwork – og det kan du dykke meget længere ned i på inspari.dk/heartwork  


Vil du være graduate?
Hvis du går med drømmen om at blive business intelligence graduate, så kan du læse mere om vores 1-årige graduate-program på Heartwork-siden. Vi har opstart i september, men vores samarbejde kan sagtens starte tidligere, hvis vi er rigtige for hinanden.  
 

Kom tættere på
Hvis du har lyst til at se nærmere på vores hverdag, så følg os på: 
Facebook - Inspari

Instagram - @weareinspari

LinkedIn - Inspari

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21